Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Als je in de gelukkige omstandigheid bent dat je bedrijf mag groeien, heb je ook structureel behoefte aan personeel. We zijn een leerbedrijf, hebben contact met nieuw talent en omdat we heel veel vertellen over wat we doen via onder andere de sociale media, hebben we ook veel contact met de markt én dus met potentiële werknemers.

De laatste tijd is het vinden van geschikte kandidaten echter wat lastiger geworden dan voorheen. Omdat het juiste team cruciaal is voor de kwaliteit van onze dienstverlening én omdat de groei gestalte gegeven moet krijgen, zijn we daar eens ingedoken. Twee redenen waarom we minder makkelijk mensen vinden komen naar voren.

Imago

Omdat we veel vertellen over ingewikkelde klussen en uitdagende diagnoses, is het beeld ontstaan dat we alleen maar moeilijk werk doen. Zo kwam in ons eigen netwerk een naam naar voren van een goede monteur en diagnosespecialist die fan is van ons bedrijf maar niet solliciteerde. Toen ik hem benaderde bleek dat hij twijfelde of hij goed genoeg is om bij ons te gaan werken. Inmiddels is Marco een vast en gewaardeerd onderdeel van het team en gaat het heel goed met zijn werk.

We zijn een lerend bedrijf. De sfeer is veilig, zorgzaam, professioneel, vrolijk en transparant. Iedere nieuwe monteur heeft 6 tot 18 maanden nodig om het “Carrec basispakket” eigen te maken. We doen dat met zijn allen.

Corona

Het zijn onzekere tijden. Reden om twee keer na te denken voor je een dienstverband opzegt voor een andere werkgever. We proberen daar op in te spelen, goed te duiden dat het echt een wederzijds commitment is om te slagen. We investeren veel in jouw succes. Een gedegen kennismaking, niet alleen in gesprekken maar ook door in de tweede ronde één of twee dagen mee te draaien bij ons. Wij kunnen zien hoe dat gaat en hoe de interactie met het team en de klanten is. Jij kan kennismaken met de sfeer, de collega’s, de spullen, de auto’s en de klanten. Het beeld is veel verder ingevuld voor je bij ons begint dan wanneer er alleen sollicitatiegesprekken worden gevoerd.

Daarnaast gaan we graag lange termijn afspraken met elkaar aan. Eigenlijk is ten minste een jaar nodig om elkaar goed te leren kennen en een grondige afweging te maken of we bij elkaar passen. Als dat zo is, verlengen we met een vaste aanstelling. Zien we eerder dan het eind van het contract dat dit zo is en heb je graag vastigheid, dan doen we dat al op dat moment.

We zoeken nog ten minste één collega om de uitbreiding per eind dit jaar te bemannen. Spreekt Carrec Technocenter je aan en zoek je wat anders? Reageer. Spreekt je dit aan maar maakt deze tijd je onzeker? Reageer, stel vragen. Voor de juiste man of vrouw hebben wij de juiste aanbieding. Ken je iemand die dit goed past? Geef het door. Dank je wel!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.