BMW M – De overtreffende trap van rijplezier

BMW staat sinds jaar en dag garant voor rijplezier met uitstekende prestaties. De standaard BMW modellen zijn al erg leuk, maar voor wie het allemaal nog wat leuker mag heeft BMW de overtreffende trap in rijplezier en prestaties: de BMW M modellen. Carrec Technocenter kent de techniek van de M modellen van BMW zeer goed en adviseert je graag over het onderhoud van jouw BMW M model. Onze werkplaatschef Tim rijdt zelf in een BMW M3 van de E46 generatie. Bekijk de video als je meer over zijn auto wil weten!

Ons advies is om jouw BMW M auto elke 20.000 kilometer of eens per jaar, wat het eerste aan bod komt, grondig te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter. Naast behoud van de goede staat van jouw BMW, zorg je ook voor meer rijplezier wanneer je reparaties op tijd uit laat voeren. Op die manier kunnen wij duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen.

Algehele Staat Keuring voor jouw BMW M

Je hebt je auto al een tijdje of pas net: in beide gevallen kan het zijn dat je graag wil weten in wat voor staat de auto eigenlijk is. Is jouw BMW M model goed onderhouden? Of ben je na de aankoop benieuwd of je een goede auto gekocht hebt? Wij kijken jouw BMW grondig na met een Algehele Staat Keuring, waarna je een uitgebreid rapport van ons krijgt. In dat rapport staan bovendien de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Klik hier als je meer wil weten over onze werkwijze!

Sta je op het punt om een BMW M model te kopen? We voeren natuurlijk ook graag een aankoopkeuring voor je uit. We adviseren je bijvoorbeeld ook over voor een eventueel gesprek met de verkopende partij. Met de aankoopkeuring hebben we al velen kunnen behoeden voor het kopen van een auto met verborgen gebreken.

Is jouw BMW M toe aan een onderhoudsbeurt?

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.
  Op basis van 300+ beoordelingen

  BMW M Reparaties

  Omdat we veel aan BMW M modellen werken, kennen we de auto’s goed en weten we wat de veelvoorkomende probleempunten zijn. We helpen je dan ook graag met diagnose en reparatie als je tegen een probleem aan loopt of klachten hebt.

  Een greep uit problemen en reparaties die we veel tegen komen bij BMW M modellen zijn:

  • Zwaar sturen bij rechtuit rijden
  • Preventief vervangen van drijfstanglagers
  • Versleten delen van het onderstel, zoals schokdempers en draagarmrubbers
  • Trillen met remmen
  • Trillen tijdens het rijden
  • Versleten turbo’s en klepseals
  • Kapotte intercoolers

  BMW M – Performance Upgrades

  Net dat beetje extra performance of een auto helemaal naar jouw eigen smaak zetten. Wie wordt er niet gelukkig van. BMW M modellen zijn van zichzelf erg goed uitgedachte machines, maar ook hier is er de mogelijkheid voor enige personalisatie en ruimte om de auto nog beter te maken. Carrec Technocenter installeert bijvoorbeeld veel performance upgrades zoals schroefsetssportuitlaten en inlaatsystemen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw auto!

  Waarom Carrec Technocenter?

  Hier zijn wij sterk in

  Voor liefhebbers, door liefhebbers

  Wij hebben de kennis in huis om jouw BMW M in topconditie te houden!

  Centraal in Nederland

  We zijn goed bereikbaar uit alle hoeken van het land!

  Performance upgrades

  We geven jouw auto de beleving die hij hoort te hebben!

  Onze klanten

  Deze en 300+ anderen

  Op basis van 300+ beoordelingen

  Mijn Focus MK4 ST is voorzien van EBC-schijven en -blokken een ST-XA schroefset. De auto rijdt nog beter dan dat ie al deed! Groot pluspunt: de tijd en vooral persoonlijke aandacht die wordt gegeven!

  Ford Focus ST-3 – Stephan

  Koni dempers laten plaatsen onder mijn Expert, een wereld van verschil. Compleet andere bus onder de kont.  Had ik dit eerder geweten… Aanrader, rijdt spatzuiver!

  Peugeot Expert – Arjen

  Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

  Volkswagen Passat – 2017