Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Wat is performance? 

Vertaald vanuit het Engels betekent performance niets meer dan prestatie. Geheel begrijpelijk wordt dit vaak met sport of sportiviteit geassocieerd, maar daar heeft het eigenlijk niets mee te maken. In het geval van auto’s kan een performance ook te maken hebben met de levensduur van een onderdeel of zoals het woord eigenlijk betekent (verbeterde) prestaties.

Uit liefde voor auto’s

Al onze monteurs zijn autoliefhebbers die in de loop de jaren veel ervaring met onder andere hun eigen auto’s hebben opgedaan. Vanuit de wens die te verbeteren hebben we allemaal jarenlang geëxperimenteerd met verschillende soorten, merken en typen onderdelen. Dat ging niet altijd zonder slag of stoot, maar leverde elke keer waardevolle informatie op over het effect van de aanpassingen. 

Bij Carrec zijn we ons de afgelopen jaren meer en meer gaan toeleggen op het verbeteren van auto’s. Door versleten onderdelen te vervangen kun je een auto verbeteren. Maar je kunt natuurlijk ook betere varianten van diezelfde onderdelen gebruiken. Juist daarvoor kunnen we gebruik maken van de ervaring die we gezamenlijk in de loop der jaren hebben opgedaan. 

Merken en typen

Vanuit die ervaring weten we precies welke merken goede kwaliteit onderdelen leveren en welk type onderdeel past bij uw wensen en auto. We kunnen daardoor advies op maat geven over montage van de meest voorkomende performance onderdelen zoals: 

Al deze spullen maken het op hun eigen manier mogelijk om de Performance van uw auto naar wens aan te passen. 

Performance onderdelen kopen? 

Voor meer informatie, zoals advies over geschikte spullen voor uw auto, of maken van een afspraak, bel ons of schrijft u ons een berichtje via onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.