Uit liefde voor auto’s

Vertaald vanuit het Engels betekent performance niets meer dan prestatie. Geheel begrijpelijk wordt dit vaak met sport of sportiviteit geassocieerd, maar daar heeft het eigenlijk niets mee te maken. In het geval van auto’s kan een performance ook te maken hebben met de levensduur van een onderdeel of zoals het woord eigenlijk betekent (verbeterde) prestaties.

Al onze monteurs zijn autoliefhebbers die in de loop de jaren veel ervaring met onder andere hun eigen auto’s hebben opgedaan. Vanuit de wens die te verbeteren hebben we allemaal jarenlang geëxperimenteerd met verschillende soorten, merken en typen onderdelen. Dat ging niet altijd zonder slag of stoot, maar leverde elke keer waardevolle informatie op over het effect van de aanpassingen. 
Vanuit die ervaring en passie zijn we ons bij Carrec de afgelopen jaren meer en meer gaan toeleggen op het verbeteren van auto’s. Door versleten onderdelen te vervangen kun je een auto veel prettiger maken. Maar je kunt natuurlijk ook betere varianten van diezelfde onderdelen gebruiken. Juist daarvoor kunnen we gebruik maken van de ervaring die we nij onze eigen auto’s en die van klanten hebben opgedaan.

Vanuit die ervaring weten we precies welke merken goede kwaliteit onderdelen leveren en welk type onderdeel past bij jouw wensen en auto. We kunnen advies op maat geven over montage van de meest voorkomende performance onderdelen, zoals: 

Tesla model Y schroefset
Schroefset
Chiptuning
Sportuitlaat monteren
Powerflex
Intercooler
AutoWeek Klokje Rond
Koni Schokdempers
Bilstein Schokdempers

KW Schokdempers

Door onze jarenlange ervaring met het upgraden en personaliseren van auto’s weten we als geen ander hoe we jouw auto precies naar jouw wens kunnen zetten. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.