Carrec Technocenter, dé specialist voor chiptuning van jouw Volkswagen!

Volkswagen is met ongeveer 1 miljoen rondrijdende auto’s een van de bekendste automerken van Nederland. De auto’s van Volkswagen staan bekend om degelijkheid praktisch gebruiksgemak en fijne rijeigenschappen. Bij de motoren is vaak een hoop ruimte die veilig en betrouwbaar benut kan worden door chiptuning. Hierdoor kunnen we jouw Volkswagen een stuk soepeler en en dus fijner laten rijden. Bij gelijk blijvend gebruik is in de meeste gevallen ook een afname van het verbruik waarneembaar!

Bij chiptuning van Volkswagens herschrijven we de software op maat en stellen de auto zo af dat je er nog jaren plezierig mee kan rijden. Carrec Technocenter ziet dagelijks Volkswagens voor onderhoud en tuning en kent de techniek van deze auto’s letterlijk van binnen en buiten. Hierdoor weten we als geen ander wat er nodig is om de tuning van jouw Volkswagen perfect uit te voeren.

Bij chiptuning beginnen we altijd met een uitgebreide proefrit en inspectie van de auto. Zo weten we zeker dat de auto gezond is, en het extra vermogen geen betrouwbaarheidsprobleem oplevert.
Als de Volkswagen gezond blijkt, wordt de tuning op maat geschreven tot de afstelling 100% juist is. Bij ons wordt er niet zomaar een bestand ingeladen, maar altijd een oplossing op maat geschreven voor jouw auto. Met deze aanpak garanderen we de betrouwbaarheid van de Volkswagen en zorgen ervoor dat geen problemen ontstaan na de tuning. Wat ons betreft is dit dé enige manier om auto’s van Volkswagen betrouwbaar en effectief te tunen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk!

Onze tuningsvoorwaarden

Inmiddels hebben we bij Carrec al meer dan 10 jaar ervaring met het tunen van personenauto’s, bedrijfswagens en campers. Vanuit ons revisieverleden weten waar de marge in verbrandingsmotoren zit. De combinatie van al die aspecten geeft ons de mogelijkheid een ‘niet goed, geld terug’ garantie te bieden. Ben je niet tevreden met het resultaat van de tuning? Dan gaan we samen kijken of een extra aanpassing van de software mogelijk is om de auto toch naar wens te maken. Lukt dat niet, draaien we de tuning kosteloos terug en krijg jij het geld van de originele tuning ook terug. Zo overtuigd zijn wij van het resultaat!

Carrec Technocenter voert Tuning uit

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.