De BMW specialist van midden Nederland

Wanneer je sportief en comfortabel wil rijden, dan rijd je in een BMW. De auto’s zijn met veel luxe uitgevoerd en de techniek is vergaand doorontwikkeld. Carrec Technocenter is dé specialist van BMW . Daardoor heeft iedere BMW onder andere: 

 • een sportieve en soepele motor
 • een goed werkend onderstel onder alle omstandigheden
 • een interieur wat goed doordacht is en kwaliteit uitstraalt

Alles om de meest optimale rijbeleving te geven. Ze zeggen dan ook niet voor niets: BMW: maakt rijden geweldig! BMW specialist Carrec Technocenter adviseert graag over het onderhoud bij jouw BMW!

De slimme systemen die BMW heeft ontwikkeld blijven alleen goed werken als ze goed onderhouden worden. Het onderhoudsinterval wat door BMW wordt voorgeschreven is helaas ontzettend hoog: er kan wel 40.000 km tussen twee onderhoudsbeurten zitten. Per jaar zien we meer dan 750 BMW’s en we leggen ons al jaren toe op het juist onderhouden van allerlei verschillende typen BMW. Door onze ervaring met onderhoud aan alle typen BMW weten als geen ander hoe we jouw BMW in topconditie houden!

Ons advies is om elke 20.000 kilometer of elk jaar, wat het eerste aan bod komt, jouw auto grondig te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter. Naast behoud van de goede staat van jouw auto, zorg je er bovendien voor meer rijplezier wanneer je reparaties op tijd uit laat voeren. Op die manier kunnen wij duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen!

BMW Z4

Algehele Staat Keuring voor jouw BMW

Je rijdt al een hele tijd in jouw auto of je hebt je auto pas net: in beide gevallen kan het zijn dat je graag zou willen weten in wat voor staat de auto eigenlijk is. Is jouw auto goed onderhouden? Heb je een goede auto gekocht? Wij kijken jouw BMW grondig na, waarna je een uitgebreid rapport van ons krijgt. Er is daarna ook tijd om met de monteur samen onder de auto door te lopen. In dat rapport staan de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Klik hier als je meer wil weten over onze werkwijze!

Sta je op het punt om een BMW te kopen? Maak dan gebruik van onze aankoopkeuring. We adviseren voor een eventueel gesprek met de verkopende partij. Met de aankoopkeuring  hebben we al velen  kunnen behoeden voor een miskoop.

Algehele staat keuring BMW

Is jouw BMW aan een onderhoudsbeurt toe?

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.
  Op basis van 230+ beoordelingen
  BMW-reparatie in de garage op de brug

  Veel geziene BMW reparaties

  Omdat we veel aan BMW’s werken, kennen we de auto’s goed. We helpen je daarom graag met diagnose en reparatie als je een probleem of defect hebt met jouw BMW.

  Een greep uit problemen die we bij veel BMW’s tegen komen zijn:

  • Oliegebruik door versleten klepseals
  • Zwaar sturen bij rechtuit rijden: sticky steering
  • Versleten delen van het onderstel zoals schokdempers en draagarmrubbers
  • Trillen met remmen
  • Trillen tijdens het rijden
  • Ratelende of versleten distributieketting
  • Vervuilde inlaatkleppen, ook wel ‘inlaatvervuiling’ of ‘vervuilde inlaatpoorten’ genoemd
  • Etc.

  Waarom Carrec Technocenter?

  Hier zijn wij sterk in

  BMW Specialist in hart en nieren

  We kennen alle typen BMW’s door en door!

  Passie voor auto’s zit in ons bloed

  Voor liefhebbers, door liefhebbers!

  BMW Upgrades

  We maken jouw auto precies zoals jij ‘m wilt hebben!

  Onze klanten

  Deze en 230+ anderen

  Op basis van 168 beoordelingen

  Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

  Volkswagen Passat – 2017

  Er is persoonlijke communicatie en een fantastische service met verstand van zaken. Carrec heeft onze Skoda, met meer dan 200k een tweede leven gegeven en hij rijdt fijner dan ooit. Echt een aanrader!

  Skoda met 200.000+ kilometer

  Ik heb mijn BMW E92 M3 laten keuren en was zeer benieuwd naar de uitkomsten. Alle punten die naar boven kwam werden aangepakt en de verrichte werkzaamheden waren het puntje op de i.

  BMW E92 M3 – Andre