Carrec Technocenter Soesterberg

Op basis van 300+ reviews

Ford Focus ST-3 – Stephan

Mijn Focus MK4 ST is voorzien van EBC-schijven en -blokken een ST-XA schroefset. De auto rijdt nog beter dan dat ie al deed! Groot pluspunt: de tijd en vooral persoonlijke aandacht die wordt gegeven!

Peugeot Expert – Arjen

Koni dempers laten plaatsen onder mijn Expert, een wereld van verschil. Compleet andere bus onder de kont.  Had ik dit eerder geweten… Aanrader, rijdt spatzuiver!

Volkswagen Passat – 2017

Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

Skoda met 200.000+ kilometer

Er is persoonlijke communicatie en een fantastische service met verstand van zaken. Carrec heeft onze Skoda, met meer dan 200k een tweede leven gegeven en hij rijdt fijner dan ooit. Echt een aanrader!

BMW E92 M3 – Andre

Ik heb mijn BMW E92 M3 laten keuren en was zeer benieuwd naar de uitkomsten. Alle punten die naar boven kwam werden aangepakt en de verrichte werkzaamheden waren het puntje op de i.

Skoda Octavia RS 230

Ik kwam voor een Algehele Staat Keuring voor mijn Skoda Octavia RS 230. Aan het begin vriendelijk ontvangen en kwam de monteur kennis maken. Na de keuring samen alles besproken en een nette offerte ontvangen!

Alpina B3 Bi-Turbo – Robbert

Ik was huiverig mijn auto onderhoud te geven bij een ander dan de officiële BMW/Alpina dealer. Ik ben erg tevreden met Carrec en ik kan ze van harte aanbevelen voor onderhoud en reparatie!

BMW X5 4.4I – Jean

Het trillen van mijn X5 op snelheid en het zeer irritante trillen bij aanremmen is weg. “Freude am Fahren” is teruggekeerd. Chapeau voor de deskundigheid.

BMW E46 330i

De BMW doet het weer zeer goed! Ken hem bijna niet meer met wat betreft het rijgedrag. Zeer blij mee, geen bijgeluiden etc meer. Dit is alles waar ik op hoopte en meer!  

Audi S4 – KW V3

Er is echt moeite gedaan om de auto en de onderdelen goed af te stellen bij montage, het eindresultaat is erg goed. Als u een liefhebber bent, bent u hier aan het juist adres!

BMW 130i – Lars

Ik beveel Carrec van harte aan als je je liefhebbersauto in goede staat wil krijgen, óf zelfs verbeteren!