In de afgelopen jaren is ons werk en de automotive sector flink veranderd. Waar we voorheen een revisiebedrijf waren dat motoren, versnellingsbakken en diesel injectoren van vrijwel alle modellen reviseerde, zijn we tegenwoordig een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf. We houden ons ook bezig met zaken als chiptuning, ondersteltechniek en allerhande prestatieverbeteringen. Daarnaast hebben we een nieuwe tak aan ons bedrijf toegevoegd, het ‘’Campercenter’’, waar we onderhoud, chiptuning en onderstelverbeteringen leveren voor vrijwel alle (moderne) campers.

Door de complexiteit van moderne auto’s en het toegenomen werkaanbod zijn we ons als bedrijf steeds meer gaan specialiseren in ‘’onze’’ merken. Het is voor een universeel garagebedrijf eigenlijk niet meer mogelijk om voor alle mogelijke merken en typen de juiste kennis in huis te hebben. Zeker met alle technische systemen in moderne auto’s is er niet alleen veel specifieke apparatuur nodig, ook merk specifieke kennis is belangrijker dan ooit. Zelfs het invullen van het onderhoudsschema vergt tegenwoordig een speciale toegang tot de onlineprogramma’s van de fabrikant van de auto.

Om de kwaliteit te blijven leveren waar we achter staan hebben we besloten ons nog verder toe te spitsen op deze merken, en voor nieuwe klanten enkel nog onderhoud, tuning en upgrades aan te bieden voor onze voorkeursmerken.

De merken waar we je goed mee kunnen helpen zijn:
-BMW
-BMW M
-Alpina
-Ford
-Seat
-Cupra
-Audi
-Skoda
-Mini
-Volvo
-Volkswagen