Carrec Technocenter, BMW chiptuning specialist in regio Utrecht

BMW staat sinds jaar en dag bekend om haar fijne, sterke motoren met uitstekende prestaties. BMW maakt rijden geweldig, maar laat bij het ontwerp van haar motoren doorgaans alsnog ruimte voor verbetering. Die kan veilig benut worden om de prestaties van de motor en versnellingsbak nog verder te optimaliseren. Door middel van chiptuning kan er bij jouw BMW meer vermogen gerealiseerd worden, door de software van de auto aan te passen. Daarnaast is er bij gelijke rijstijl zonder uitzondering een vermindering van brandstofverbruik.

Bij chiptuning wordt de software van jouw BMW geoptimaliseerd op elk toerental en bij elke gaspedaalstand. Carrec Technocenter heeft door de jaren heen een hoop BMW motoren softwarematig aangepast. Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden en chiptunen van BMW’s weten we precies hoe deze auto’s in elkaar zitten. Zo kunnen we de auto veilig en betrouwbaar tunen.

Voordat we jouw BMW tunen, beginnen we met een uitgebreide proefrit en inspectie van de auto. Zo weten we zeker dat de motor en versnellingsbak het extra vermogen veilig aan kunnen.
Als de motor en versnellingsbak van jouw BMW gezond zijn, wordt de tuning van op maat geschreven tot we de afstelling helemaal goed hebben. Wat ons betreft dé manier om jouw BMW betrouwbaar en veilig te tunen!

Onze tuningsvoorwaarden

Inmiddels hebben we bij Carrec al meer dan 10 jaar ervaring met het tunen van personenauto’s, bedrijfswagens en campers. Vanuit ons revisieverleden weten waar de marge in verbrandingsmotoren zit. De combinatie van al die aspecten geeft ons de mogelijkheid een ‘niet goed, geld terug’ garantie te bieden. Ben je niet tevreden met het resultaat van de tuning? Dan gaan we samen kijken of een extra aanpassing van de software mogelijk is om de auto toch naar wens te maken. Lukt dat niet, draaien we de tuning kosteloos terug en krijg jij het geld van de originele tuning ook terug. Zo overtuigd zijn wij van het resultaat!

Carrec Technocenter voert Tuning uit

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.