Banden zijn misschien wel de belangrijkste factor in de rijeigenschappen van een auto, bedrijfswagen of camper. Bij Carrec hechten we veel waarde aan banden van goede kwaliteit die juist gemonteerd worden. Dat doen we op verschillende manieren, een aantal met speciale gereedschappen en unieke manier van werken. Met onze leveranciers hebben we bijvoorbeeld de afspraak dat we banden krijgen die maximaal 1 jaar oud zijn. Zijn ze ouder dan dat? Dan gaan we op zoek naar een alternatief dat wél goed genoeg is.

Daarnaast hebben we de kennis in huis om banden juist en trillingvrij te monteren. Dat doen we op onze manier, met naafkapjes tegenover het ventiel en het merklogo mooi rechtop in beeld. En indien mogelijk plaatsen we het balanceerlood achter de spaken, zodat dit niet zichtbaar is! Zijn er problemen met banden en/of velgen? Dan hebben we de mogelijkheid om de band te trimmen of zelfs de velg te richten.

Benieuwd naar onze precieze werkwijze? Bekijken van de volledige video over onze diensten en expertise kan via de video hieronder!