Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

“Wat is eigenlijk de staat van mijn auto?” Dit is een veel gestelde vraag bij Carrec, die we vaak horen van mensen die een warme band met hun auto hebben ontwikkeld. Liefhebbers die vaak heel goed weten wat ze willen en behoefte hebben aan gedegen advies. De missie: een betere, betrouwbare en leukere auto.

Onze aanpak is om eerst een grondige inspectie van de staat van de auto uit te voeren. We rijden er eerst uitgebreid mee. Omdat we heel veel proefritten maken merken we dan al waar slijtage of defecten zijn opgetreden. Vervolgens gaat de auto op de brug en zijn we nog eens ruim een uur tot twee uur bezig om de techniek helemaal na te zien.

Feitelijk bepalen we dan wat de tijd en het gebruik met de auto gedaan heeft sinds deze gebouwd is. Een zorgvuldige, kritische blik dus. Vergelijk het maar met een matras waar je al jaren op slaapt. Het bevalt je prima, tot je op een nieuwe gaat liggen. Véél eerder moeten doen denk je dan. Zo gaat het met auto’s ook. Een auto slijt heel geleidelijk en het is bijna onmogelijk om je dan nog goed te herinneren hoe het ooit geweest is. Daar zijn wij voor.

De laatste stap voor we onze aanpak en advies presenteren, is een gesprek over persoonlijke wensen of klachten. Soms is het terugbrengen in nieuwstaat niet wat je wilt. Meer comfort of juist sportiviteit, een aangepast onderstel, grotere remcapaciteit, het wegnemen van bepaalde geluiden of juist het toevoegen van beleving, het zijn vaak met recht maatwerk projecten. Vandaar dat we dit onder de noemer “Special Projects” scharen.

Het resultaat is rijden met een glimlach, vol vertrouwen, trefzeker en helemaal naar je zin. We laten hier een aantal voorbeelden zien. Lijkt het je wat? Neem gerust contact op!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.