Wanneer auto onderhoud uitvoeren?

Met onderhoud op maat door Carrec Technocenter houd je jouw auto in topconditie. Daardoor blijft jouw auto niet alleen betrouwbaar, maar waarborg je vooral ook het rijplezier en comfort. Bij elke onderhoudsbeurt beginnen we dan ook met het helemaal doorlichten van de auto. Zo kunnen we alle mankementen en afwijkingen in een vroeg stadium opsporen en voorkomen we stranden of hoge kosten door problemen te laten sluimeren. Uit de inspectie volgt een persoonlijk advies voor onderhoud en reparatie waardoor je zorgeloos verder kunt rijden.

Voor de onderhoudsbeurten houden we uiteraard minimaal het door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsvoorschrift aan maar kijken we vooral vanuit onze ervaring naar de behoefte van de auto. Door onze kennis in onze werkplaats en bij Autoweek ‘’Klokje Rond’’ weten we als geen ander wat een auto nodig heeft om lang, betrouwbaar en fijn te rijden. Problemen ontstaan in de regel door het simpelweg niet of te laat uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Auto Onderhoud Kosten

Bij onderhoud op maat, zoals wij dat uitvoeren, kunnen we vooraf precies specificeren hoe we jouw auto na gaan kijken en welke kosten daarbij komen kijken.
Ben je benieuwd naar de voordelen van onze werkwijze voor jouw auto, sportwagen of youngtimer? Wil je verzekerd zijn van een betrouwbaar voertuig en onderhoud dat naar de hoogste standaarden wordt uitgevoerd? Vraag een offerte aan of bel ons voor een afspraak, we werken het graag voor je uit!

Onderhoud op maat voor de auto, proefrit

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.

  Hoe kijken wij jouw auto na?

  Niemand wil stranden met de auto terwijl dat voorkomen had kunnen worden met juist onderhoud. Daarom kijken we jouw auto bij elke beurt altijd eerst goed na met een onderhoudsinspectie. Deze inspectie voeren we uit in de stijl zoals wij dat ook voor AutoWeek ”Klokje Rond” doen. Je krijgt daarna van ons een persoonlijk advies voor onderhoud en reparatie, waarmee je zorgeloos verder kunt rijden. Wij vinden dat zo’n inspectie bij elke beurt uitgevoerd moet worden! In deze video laten we je graag zien hoe we dat doen;

  Ons advies is om elke 20.000 kilometer of elk jaar, wat het eerste aan bod komt, jouw auto te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter. Op die manier kunnen we duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen. Naast behoud van de goede staat van jouw auto, zorg je ook voor meer rijplezier wanneer je reparaties op tijd uit laat voeren!

  Banden
  Remmen
  Uitlijnen
  Onderstel
  Schokdempers

  Waarom Carrec Technocenter?

  Hier zijn wij sterk in

  De specialist om jouw auto goed te houden!

  We weten wat er nodig is om lekker en betrouwbaar te rijden!

  Passie voor auto’s zit in ons bloed

  Voor liefhebbers, door liefhebbers!

  Inspectie = Zorgeloos rijden

  Zonder stress, betrouwbaar rondrijden!