Onderhoud aan jouw Mini

De  systemen die Mini heeft ontwikkeld waardoor de wagens zo leuk zijn om mee te rijden, werken alleen goed  als ze goed onderhouden worden. Het onderhoudsinterval wat door Mini volgens het CBS (Condition Based Service) wordt voorgeschreven is helaas veel te hoog: er kan tot wel 2 jaar en 40.000km tussen onderhoudsbeurten zitten. Door onze ervaring met Mini’s weten we dat die intervallen levensduur van de motor en auto enorm inkorten, wat betekent dat er vroegtijdig grote (motor)reparaties uitgevoerd moeten worden.

Om langer plezier van een goed rijdende Mini te hebben adviseren wij daarom om elke 20.000 kilometer of minstens 1 keer per jaar, wat het eerste aan bod komt, uw geliefde Mini goed te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter. Naast behoud van de goede staat van uw auto, zorgt u bovendien ook voor meer rijplezier wanneer u reparaties op tijd uit laat voeren. Zo kunnen u en wij samen duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen.

Algehele Staat Keuring van jouw Mini

Je rijdt jouw Mini al jaren of hebt de auto pas net gekocht: in beide gevallen kan het zijn dat je graag zou willen weten in wat voor staat jouw Mini eigenlijk is. Is jouw auto goed onderhouden? Heb je een goede auto gekocht? Wij kijken de MINI grondig na en maken daar een uitgebreid rapport van. In dat rapport staan de aandachtspunten en je krijgt ons advies voor eventuele reparaties.

Wil je een (jong) gebruikte MINI kopen? Laat ons jou helpen en maak gebruik van onze aankoopkeuring. We beoordelen de gehele auto en adviseren voor een gesprek met de verkoper. Met de aankoopkeuring  hebben we al velen kunnen behoeden voor teleurstellingen na de aankoop!

Algehele staat keuring Mini
Op basis van 300+ beoordelingen

Is jouw Mini toe aan een onderhoudsbeurt?

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.
  Reparatie aan de mini, veelvoorkomende reparatie

  Veelvoorkomende reparaties bij Mini

  Omdat we veel Mini’s in onze werkplaats zien, kennen we de auto’s goed. We helpen je daarom graag met diagnose en reparatie als je een probleem of defect aan jouw auto hebt.
  Een greep uit problemen die we vaker zien bij Mini’s:

  • Schokkende motor door inlaatvervuiling/vervuilde inlaatkleppen
  • Distributieketting die rammelt
  • Versleten/zwaar te bedienen koppeling 
  • Lekkage van koelvloeistof
  • Problemen met electronica 
  • Versleten delen van het onderstel zoals schokdempers en draagarmrubbers
  • Etc.

  Waarom Carrec Technocenter?

  Hier zijn wij sterk in

  Mini – Voor elke dag rijplezier!

  We houden jouw Mini in topconditie!

  Upgrades

  We maken jouw Mini zoals jij ‘m wilt hebben!

  Reparatie

  We helpen graag met de meest voorkomende reparaties of diagnose!

  Onze klanten

  Deze en 230+ anderen

  Op basis van 300+ beoordelingen

  Mijn Focus MK4 ST is voorzien van EBC-schijven en -blokken een ST-XA schroefset. De auto rijdt nog beter dan dat ie al deed! Groot pluspunt: de tijd en vooral persoonlijke aandacht die wordt gegeven!

  Ford Focus ST-3 – Stephan

  Koni dempers laten plaatsen onder mijn Expert, een wereld van verschil. Compleet andere bus onder de kont.  Had ik dit eerder geweten… Aanrader, rijdt spatzuiver!

  Peugeot Expert – Arjen

  Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

  Volkswagen Passat – 2017