Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Bij Carrec staan we in voor kwaliteit van diagnose en reparatie. We proberen te waarborgen dat onze klanten met plezier en zonder zorgen kunnen rijden. Mocht er na een reparatie toch iets niet helemaal goed gegaan zijn, lossen we dat uiteraard onder garantie op.

De standaard BOVAG garantie, die een ieder op reparatie krijgt bij een BOVAG garagebedrijf is slechts een half jaar. Bij Carrec leverden we al 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden, omdat we vinden dat een nieuw onderdeel minimaal zo lang mee zou moeten kunnen gaan. In de praktijk leverden we ook coulance als er na die tijd iets mis ging. Om die reden verlenen we vanaf nu op al onze werkzaamheden en nieuwe onderdelen een garantie van 2 jaar. Omdat we hiermee tegen de geldende Bovag voorwaarden ingaan, maar ons verder wel bij de condities van de Bovag aansluiten, hebben we een uitbreiding op de huidige Bovag voorwaarden gemaakt. Die beide documenten vind je hieronder.

BOVAG Garantie
Carrec aanvullende garantie

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.