Bij Carrec staan we in voor kwaliteit van diagnose, gebruikte merken en reparatie. We proberen te waarborgen dat onze klanten met plezier en zonder zorgen kunnen rijden. Mocht er na een reparatie toch iets niet helemaal goed gegaan zijn, lossen we dat uiteraard onder garantie op.
De standaard BOVAG garantie, die een ieder op reparatie krijgt bij een BOVAG garagebedrijf is slechts een half jaar. Bij Carrec leverden we al 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden, omdat we vinden dat een nieuw onderdeel minimaal zo lang mee zou moeten kunnen gaan. In de praktijk leverden we ook coulance als er na die tijd iets mis ging. Om die reden verlenen we vanaf nu op al onze werkzaamheden en nieuwe onderdelen een garantie van 2 jaar. Omdat we hiermee tegen de geldende Bovag voorwaarden ingaan, maar ons verder wel bij de condities van de Bovag aansluiten, hebben we een uitbreiding op de huidige Bovag voorwaarden gemaakt. Die beide documenten vind je hieronder.
BOVAG Garantie
Carrec Aanvullende Garantie

Onze klanten

Deze en 230+ anderen

Op basis van 168 beoordelingen

Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

Volkswagen Passat – 2017

Er is persoonlijke communicatie en een fantastische service met verstand van zaken. Carrec heeft onze Skoda, met meer dan 200k een tweede leven gegeven en hij rijdt fijner dan ooit. Echt een aanrader!

Skoda met 200.000+ kilometer

Ik heb mijn BMW E92 M3 laten keuren en was zeer benieuwd naar de uitkomsten. Alle punten die naar boven kwam werden aangepakt en de verrichte werkzaamheden waren het puntje op de i.

BMW E92 M3 – Andre