Bij Carrec staan we in voor kwaliteit van diagnose, gebruikte merken en reparatie. We proberen te waarborgen dat onze klanten met plezier en zonder zorgen kunnen rijden. Mocht er na een reparatie toch iets niet helemaal goed gegaan zijn, lossen we dat uiteraard onder garantie op.
De standaard BOVAG garantie, die een ieder op reparatie krijgt bij een BOVAG garagebedrijf is slechts een half jaar. Bij Carrec leverden we al 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden, omdat we vinden dat een nieuw onderdeel minimaal zo lang mee zou moeten kunnen gaan. In de praktijk leverden we ook coulance als er na die tijd iets mis ging. Om die reden verlenen we vanaf nu op al onze werkzaamheden en nieuwe onderdelen een garantie van 2 jaar. Omdat we hiermee tegen de geldende Bovag voorwaarden ingaan, maar ons verder wel bij de condities van de Bovag aansluiten, hebben we een uitbreiding op de huidige Bovag voorwaarden gemaakt. Die beide documenten vind je hieronder.
BOVAG Garantie
Carrec Aanvullende Garantie

Onze klanten

Deze en 230+ anderen

Op basis van 300+ beoordelingen

Mijn Focus MK4 ST is voorzien van EBC-schijven en -blokken een ST-XA schroefset. De auto rijdt nog beter dan dat ie al deed! Groot pluspunt: de tijd en vooral persoonlijke aandacht die wordt gegeven!

Ford Focus ST-3 – Stephan

Koni dempers laten plaatsen onder mijn Expert, een wereld van verschil. Compleet andere bus onder de kont.  Had ik dit eerder geweten… Aanrader, rijdt spatzuiver!

Peugeot Expert – Arjen

Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

Volkswagen Passat – 2017