Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Souplesse en/of een lager brandstof verbruik

Carrec Technocenter is al jaren gespecialiseerd in het repareren en reviseren van motoren. Technisch gezien brengen wij kapotte of versleten onderdelen weer zo dicht mogelijk bij de toleranties van nieuwe. Het uitgangspunt is dan ook altijd om de kapotte of versleten onderdelen “zo goed als nieuw” te maken.

Wat doet Carrec Technocenter dan met chiptuning en ecotuning?

Alle auto’s bevatten een compromis

Voor een aantal klanten blijft er toch nog iets te wensen over. Een autofabrikant probeert met de karakteristiek van de auto een zo groot mogelijk publiek tevreden te stellen. In feite wordt dus een compromis gesloten dat zo veel mogelijk berijders aanspreekt.

Terechte opmerkingen bij een goed werkende auto

Een klant mag van ons verwachten dat als zijn of haar auto bij ons onder handen is genomen, er een goed merkbare verbetering heeft plaatsgevonden. “Zo goed als nieuw” is ook precies wat de klant van ons verwacht, een auto die weer net zo fijn rijdt als een nieuwe. Zodoende spreken wij vooraf zorgvuldig met een berijder door wat de klachten zijn en hoe de auto ervaren wordt om zo heel gericht en op basis van een sluitende diagnose aan de slag te gaan.

In die gesprekken komen soms ook wensen van de berijder naar voren die niet met de problemen verband houden maar stomweg bij het “karakter” van de auto horen. Meestal zijn dit wensen over meer souplesse bij lage toerentallen of een lager brandstofverbruik.

De beste oplossing is maatwerk chiptuning

In veel gevallen kunnen wij ons goed vinden in de aanmerkingen die gemaakt worden en is maatwerk chiptuning de beste oplossing. Carrec Technocenter is dan ook verheugd over de samenwerking die zij is aangegaan met een specialist in maatwerk chiptuning. Door deze samenwerking kunnen wij ook deze groep berijders tegemoet komen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.