Onderhoud voor jouw Seat

Om de degelijke technieken waar Seat gebruik van maakt goed hun werk te laten doen, is goed onderhoud van groot belang. 
Het onderhoudsinterval wat volgens het onderhoudsinterval van Seat wordt voorgeschreven is helaas te hoog; er kan wel 2 jaar en 30.000km tussen 2 onderhoudsbeurten zitten. Door onze ervaring met onderhoud en (grote) reparaties aan Seat weten we dat die lange intervallen de levensduur van de auto en motor verkorten. Hoge kilometerstanden worden zo uitzondering in plaats van regel. 

Ons advies is om, net als bij de wat oudere Seat modellen elke 20.000 kilometer of ieder jaar jouw Seat grondig te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter.  Naast behoud van de goede staat van jouw auto, zorg je voor een stuk meer rijplezier door reparatie op tijd uit te voeren.

Is jouw Seat aan een onderhoudsbeurt toe?

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.
  Op basis van 300+ beoordelingen

  Algehele Staat Keuring van jouw Seat

  Je rijdt al langere tijd in jouw auto of je hebt deze auto pas kort: in beide gevallen kan het zijn dat je graag zou willen weten in wat voor staat de auto eigenlijk is. Is jouw auto goed onderhouden? Heb je een goede auto gekocht? Wij kijken jouw Seat grondig na, waarna je een uitgebreid rapport van ons krijgt. In dat rapport staan de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Hier vind je meer informatie over de Algehele Staat keuring!

  Heb je een mooie Seat op het oog? En wil je weten of deze technisch in orde is? Met de aankoopkeuring hebben we al velen kunnen behoeden voor een miskoop. We kijken de auto grondig na en adviseren je voor een eventueel gesprek met de verkopende partij. Zo kunnen we samen voorkomen dat je een miskoop doet en in de toekomst voor verborgen kosten komt te staan.

  Algehele staat keuring van de Seat
  Reparatie en onderhoud Seat

  Veelvoorkomende reparaties bij Seat

  Omdat we veel aan auto’s van Seat werken, kennen we de auto’s goed. We helpen je daarom graag met diagnose en reparatie als je een probleem of defect aan jouw auto hebt.
  Een greep uit problemen die we tegenkomen bij Seat’s zijn:

  • Kraken aan de voorzijde van de auto
  • Versleten of rammelende distributiekettingen
  • Defecte diesel injectoren/verstuivers
  • Vervuilde inlaatkleppen, ook wel ‘inlaatvervuiling’ of ‘vervuilde inlaatpoorten’ genoemd
  • Versleten lagers in de versnellingsbak
  Seat Cupra onderhoud en upgrades

  Cupra Onderhoud en Upgrades

  Met onderhoud en reparatie van verschillende typen Cupra’s kunnen we je goed van dienst zijn. We zien deze veel in onze werkplaats en kennen de techniek erg goed. Ook in de meest voorkomende performance upgrades kunnen we voorzien voor jouw Cupra! De volgende typen zien we het meest in onze werkplaats:

  • Seat Leon Cupra 5F 265/280/290/300/R
  • Seat Ibiza Cupra 6J/6P 1.4TSI/1.8TSI
  • Cupra Leon
  • Cupra Formentor
  • Cupra Born

  Waarom Carrec Technocenter?

  Hier zijn wij sterk in

  We kennen de techniek van Seat door en door

  We houden jouw Seat in topconditie!

  Upgrades

  We maken jouw auto zoals jij ‘m wilt hebben!

  Reparatie

  We helpen graag met de meest voorkomende reparaties of diagnose!