De nieuwe standaard voor performance inlaatsystemen

Evolve Automotive maakt onder haar Eventuri noemer dé standaard voor premium, carbon inlaatsystemen. Opgezet door een groep engineers uit de vliegtuigbouw met een passie voor automotive, is Evolve razendsnel dé partij geworden voor hoogwaardige inlaatsystemen. Veelal beschikbaar voor moderne, relevante performance auto’s is Eventuri dé upgrade als je meer vermogen en beleving in jouw auto wil. Met deze werkwijze heeft Eventuri daadwerkelijk een nieuwe standaard neergezet voor performance inlaatsystemen!

Alle systemen worden ontworpen met Formule 1 specificatie CFD technologie, waarna de prototypen uitvoerig getest worden op levensduur, pasvorm en performance winst. Alle ontwikkelingsinformatie en specificaties zijn online op de website te vinden, zodat je precies weet wat je onder je auto monteert!

Eventuri inlaatsystemen worden enkel vervaardigd uit de beste materialen. Daarmee heb je niet alleen eeen gegarandeerde pasvorm en performance, maar ziet de inlaat er over een paar jaar nog net zo mooi uit als toen deze nieuw uit de doos kwam.

Eventuri inlaat op Mini Cooper S (F56)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? Neem gerust contact met ons op!

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.

  Eventuri’s gepatenteerde luchtfilter constructie

  Eventuri’s inlaatsystemen worden ontwikkeld voor optimale doorstroming richting de motor. Misschien wel de belangrijkste component van dit systeem is het luchtfilter. In tegenstelling tot andere constructeurs gebruikt Eventuri geen standaard luchtfilter dat ergens van de plank getrokken wordt. Voor elk inlaatsysteem wordt een specifiek luchtfilter ontworpen dat aan de performance en betrouwbaarheidseisen voldoet.

  Het resultaat hiervan is soepele, versnelde airflow richting de motor, wat direct resulteert in meer vermogen. Daarnaast resulteert het monteren van een Eventuri inlaatsysteem altijd voor een betere gasrespons en veel meer beleving in de auto!

  Eventuri Carbon Luchtinlaatsytemen – Foto Impressie

  Voor welke auto’s is een Eventuri inlaat beschikbaar?