Onderhoud voor jouw Skoda

Om jouw Skoda en zijn techniek goed hun werk te laten doen, is juist onderhoud van groot belang.
Het onderhoudsinterval wat door Skoda wordt voorgeschreven is helaas te hoog: er kan tot wel 2 jaar en meer dan 30.000 kilometer tussen twee onderhoudsbeurten zitten. Door onze ervaring met Skoda’s weten we dat het voorgeschreven intervallen levensduur van auto en motor te lang is, waardoor slijtage aan de auto kan ontstaan. Met hoge kosten en vroegtijdig afschrijven van de auto tot gevolg.

Wij adviseren om minstens elke 20.000 kilometer of ieder jaar, welke het eerste aan bod komt, uw Skoda volledig te laten nakijken en voorzien van een nieuw oliefilter en motorolie. Met die werkwijze kunnen wij duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen. Naast behoud van de goede staat van jouw Skoda zorg je ook voor langdurig rijplezier als je reparaties op tijd uit laat voeren.

Op basis van 300+ beoordelingen

Keuring van de staat van jouw Skoda

Je rijdt al langere tijd in jouw auto of je hebt de auto pas kort: in beide gevallen kan het zijn dat je graag zou willen weten in wat voor staat jouw auto eigenlijk is. Is de auto goed onderhouden? Heb je een goede auto gekocht? Wij kijken jouw Skoda grondig na, waarna je een uitgebreid rapport van ons krijgt. In dat rapport staan de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Hier vind je meer informatie over de Algehele Staat keuring!

Ben je van plan om een Skoda te kopen? Met de aankoopkeuring hebben we al velen kunnen behoeden voor een miskoop. We kijken de auto grondig na en adviseren u voor een eventueel gesprek met de verkopende partij. Zo voorkomen we samen dat je een miskoop begaat en voor onverwachte kosten komt te staan!

Algehele staat keuring van de Skoda

Heeft jouw Skoda onderhoud nodig?

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.
  Reparatie van een Skoda, veelvoorkomende problemen

  Veelvoorkomende reparaties bij Skoda

  Omdat we veel aan Skoda’s werken, kennen we de techniek van deze auto’s goed. We helpen dan ook graag met diagnose en reparatie als je een probleem of defect hebt aan jouw auto.
  Een greep uit problemen die we tegenkomen bij Skoda’s zijn:

  • Versleten/rammelende distributiekettingen
  • Vervuilde inlaatkleppen, ook wel ‘inlaatvervuiling’ of ‘vervuilde inlaatpoorten’ genoemd
  • Versleten lagers in de versnellingsbak
  • Turboproblemen bij de 1.4TSI motoren 
  • Verstuiverproblemen bij de 1.2TDI en 1.6TDI motoren
  • Kraken bij rijden over drempels

  Waarom Carrec Technocenter?

  Hier zijn wij sterk in

  We kennen Skoda’s techniek erg goed

  We houden jouw Skoda in goede staat!

  Upgrades

  We maken jouw auto zoals jij ‘m wilt hebben!

  Reparatie

  We helpen graag met de meest voorkomende reparaties of diagnose!

  Onze klanten

  Deze en 300+ anderen

  Op basis van 300+ beoordelingen

  Mijn Focus MK4 ST is voorzien van EBC-schijven en -blokken een ST-XA schroefset. De auto rijdt nog beter dan dat ie al deed! Groot pluspunt: de tijd en vooral persoonlijke aandacht die wordt gegeven!

  Ford Focus ST-3 – Stephan

  Koni dempers laten plaatsen onder mijn Expert, een wereld van verschil. Compleet andere bus onder de kont.  Had ik dit eerder geweten… Aanrader, rijdt spatzuiver!

  Peugeot Expert – Arjen

  Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

  Volkswagen Passat – 2017