Het voordeel van een goede schroefset

Als autoliefhebber heb je er vast wel eens mee gereden. Een auto die verlaagd was met een set verlagingsveren op originele schokdempers of een goedkope, slecht afgestelde schroefset. Die auto’s rijden helemaal niet lekker. Ze zijn oncomfortabel en eigenlijk helemaal niet sportief. Terwijl ze er door de verlaging wel mooier en vooral sportiever uitzien!

Een goed afgestelde schroefset doet juist het tegenovergestelde. Die dempt oneffenheden in de weg en houdt de auto vlakker in bochten. De dynamiek en daarmee het rijplezier van de auto worden daarmee enorm vergroot. Eén van de beste upgrades om uw auto beter te laten rijden is een goed afgestelde schroefset.

Waarom een schroefset monteren?

Standaard onderstellen worden niet alleen ontworpen en gefabriceerd tegen een bepaald budget, maar ook met de standaard gebruiker in gedachten. Het onderstel moet vooral niet te soepel of dynamisch zijn, maar een middenweg waar zo veel mogelijk mensen tevreden mee zijn. De auto wordt immers verkocht ‘’voor de massa’’.

Omdat de onderstellen op die manier ontwikkeld zijn, is er bij de standaard onderstellen die autofabrikanten monteren een hoop winst te behalen. Door after-marketfabrikanten zijn daarom veer en schokdemper combinaties ontworpen die precies af te stemmen zijn zoals de gebruiker dat wil. Er is dus ruimte voor een stukje personalisatie, afgestemd op jouw wensen

Heb jij de wens jouw auto beter te laten rijden? Dan is een in hoogte en hardheid instelbare schroefset een upgrade waar je veel plezier van zal hebben! Een schroefset van een kwaliteitsmerk is ontwikkeld met een hoger budget en meer technieken dan het originele onderstel van jouw auto. Kwaliteitsmerken gebruiken in de ontwikkeling van hun onderstellen slimme technieken waardoor de demper zowel comfortabel als sportief te maken is. Die complexe technieken ontbreken vaak bij standaard onderstellen, waardoor een goede schroefset jouw auto een stuk beter zal laten rijden!
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We beantwoorden jouw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Schroefset monteren

Onze merken

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.

    Wanneer een schroefset monteren?

    Veel klanten melden zich bij ons met de vraag: ‘’Kan het niet beter?’’ Zij vinden hun auto te comfortabel, te stug of hebben simpelweg een onderstel dat versleten is. Overheersend is het gevoel dat er winst en rijplezier te halen zijn. Bij vrijwel alle auto’s klopt dat, zelfs de beste auto’s van fabrikanten als BMW, Audi en Volvo kunnen met een onderstel op maat veel beter rijden. Heb jij dat gevoel ook? Dan is een schroefset van een kwaliteitsmerk de upgrade die jouw auto nodig heeft. Doordat de schroefset op meerdere manieren in te stellen is, kunnen we de auto precies afstellen zoals jij dat wil. Zo sluit het onderstel precies aan op jouw individuele wensen!