Wie zijn wij?

Carrec Technocenter, bekend van de AutoWeek rubriek ”Klokje Rond”, is een Bovag gecertificeerd reparatie- en onderhoudsbedrijf en hét adres voor mensen die van hun auto houden! Een garagebedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en upgrades aan personenauto’s, sportwagens en youngtimers van mensen die er zuinig op zijn. Onze klanten zijn mensen die veel beleving bij hun auto hebben, en op ons vertrouwen voor het onderhouden of beter maken van hun trotse bezit. Wij zetten ons elke dag in om precies dat voor elkaar te krijgen!

Daarnaast voeren wij wekelijks meerdere aankoopcontroles of algehele staat keuringen uit, zoals we dat voor AutoWeek ”Klokje Rond” ook doen. We repareren en onderhouden voornamelijk jonge, moderne auto’s, sportwagens en een aantal typen youngtimers. Bekijk al onze diensten om inzicht te krijgen in wat wij allemaal doen!

Team Carrec Technocenter

Joep Schuurman, eigenaar van Carrec Technocenter

Onder toeziend oog van Joep Schuurman, eigenaar van Carrec Technocenter en keurmeester van AutoWeek Klokje Rond, wordt al het werk in het bedrijf uitgevoerd. Joep begon ooit met sleutelen bij Carrec Technocenter en is, na een aantal uitstapjes naar dealers en leasemaatschappijen, sinds 1 januari 2022 eigenaar van het bedrijf. Geen auto verlaat het pand zonder zijn goedkeuring en finale oordeel!

De auto van…

In ”de auto van…” nemen we je mee onder de auto van een van onze collega’s. We kijken waarom hij goed is in zijn werk en wat hij aan zijn eigen auto heeft gedaan om die helemaal naar zijn eigen hand te zetten. Benieuwd geworden wie er nu eigenlijk bij ons werken? Via de links hieronder kan je alle video’s bekijken!

Adresgegevens

Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel: 0346-350890

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je een bericht achter laten via onderstaand formulier:

    v