Laat jouw Audi tunen door Carrec Technocenter, chiptuning specialist in Soesterberg

Audi begeeft zich al sinds jaar en dag in de topklasse van de Duitse auto’s en maakt gebruik van de nieuwste innovaties. ‘Voorsprong door techniek’ is hun slogan. Audi ontwerpt hiervoor sterke en betrouwbare motoren met een ruime marge in het ontwerp. Die marge kan veilig benut worden door het koppel en vermogen softwarematig aan te passen. Met chiptuning kan er bij jouw Audi extra souplesse en trekkracht gerealiseerd worden. Hierdoor kunnen we de auto een stuk vlotter en soepeler in het dagelijks verkeer maken. Bovendien zien we bij gelijkblijvende rijstijl zonder uitzondering een vermindering van het brandstofverbruik.

Carrec Technocenter heeft veel ervaring met het onderhouden en repareren van veel verschillende typen Audi. Hierdoor kennen we de techniek van jouw Audi door en door en weten we als geen ander wat er nodig is om de auto volledig naar wens te tunen.
We starten met een uitgebreide proefrit en inspectie aan de techniek van de Audi.  Zo weten we zeker dat er geen problemen ontstaan als het vermogen softwarematig verhoogd wordt.

Als we vinden dat de Audi gezond is en het extra vermogen veilig aan kan, wordt de tuning op maat geschreven. We stoppen pas met aanpassen als de auto helemaal naar onze zin presteert. Volgens ons dé enige juiste manier om jouw Audi veilig en betrouwbaar te tunen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk!

Onze tuningsvoorwaarden

Inmiddels hebben we bij Carrec al meer dan 10 jaar ervaring met het tunen van personenauto’s, bedrijfswagens en campers. Vanuit ons revisieverleden weten waar de marge in verbrandingsmotoren zit. De combinatie van al die aspecten geeft ons de mogelijkheid een ‘niet goed, geld terug’ garantie te bieden. Ben je niet tevreden met het resultaat van de tuning? Dan gaan we samen kijken of een extra aanpassing van de software mogelijk is om de auto toch naar wens te maken. Lukt dat niet, draaien we de tuning kosteloos terug en krijg jij het geld van de originele tuning ook terug. Zo overtuigd zijn wij van het resultaat!

Carrec Technocenter voert Tuning uit

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.