Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Ook in de tweede lock-down blijft ons bedrijf sluiting bespaard. Op de site van Rijksoverheid.nl staat te lezen dat “Locaties als fietsenzaken, autogarages, schoenmakers, sleutelmakers, locaties voor reparaties aan telefoons en alle andere locaties die reparatie en onderhoud verlenen van consumentenartikelen kunnen open blijven. Verkoop van artikelen is niet toegestaan.”

Dat laatste deden we toch al niet, dus ook dat blijft hetzelfde. Al sinds de eerste uitbraak houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, we nemen deze situatie natuurlijk heel serieus. We zijn gelukkig ook allemaal weggebleven van besmetting. Ondanks alle maatregelen gaat ons leven min of meer gewoon door. We kunnen naar ons werk, hebben alle ruimte in de werkplaats en in ons kantoor en de kantine. Ook onze klanten maken daar graag gebruik van.

De mogelijkheid om bij ons te werken of te wachten plannen we zorgvuldig in, zodat er geen klanten tegelijk zijn. “Op afspraak en op afstand”. We zijn geen openbare ruimte en hoeven dus binnen geen mondkapje te dragen. De afstand tussen de werkplekken, de bureau’s, de zithoek en de leestafels is fors. Daar lopen we geen risico’s.

Grappig om te zien hoe sommige klanten even de luwte opzoeken bij ons, zich lekker met een kop koffie bij de verwarming installeren en via de WiFi aan het werk gaan of een film kijken. Het vele thuiswerken, kinderen opvangen en lesgeven eist zijn tol in veel gezinnen. Als ik er naar vraag hoor ik soms heel wat stress en vermoeidheid. Heel begrijpelijk dus dat dan even er uit en wat tijd voor jezelf een welkome afwisseling is, we heten u graag en van harte welkom!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.