Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Er wordt nogal eens geringschattend gedaan over het belang van motorolie. In de media lijkt motorolie juist steeds belangrijker te worden. Het tv-programma Radar wilde eens weten hoe het nou zit met de verschillende soorten en merken motorolie. Ze kwamen met vier kijkers en hun auto’s bij ons op bezoek.

Wat ons betreft is het inderdaad zo dat de juiste olie er steeds meer toe doet. Motorolie smeert, koelt en absorbeert vuil. De juiste motorolie is van levensbelang voor je motor. Zeker naarmate de auto jonger is. Motoren worden steeds kleiner, sterker en schoner, er is dus steeds minder olie om meer vuil te absorberen. Bovendien mag olie tegenwoordig erg lang meegaan volgens de meeste onderhoudsvoorschriften. Motoren worden dus eigenlijk steeds kwetsbaarder. We zien regelmatig de desastreuze gevolgen in onze werkplaats van motoren die een smeertekort opgelopen hebben.

Zodoende is niet alleen de juiste olie maar ook de kwaliteit ervan steeds meer van belang. Kijk hier wat Joep in de uitzending over vier verschillende auto’s vertelt.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.