Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Mijn Volkswagen Passat (model B8) naar Carrec gebracht voor nieuwe banden, groot onderhoud, maar ook wat mooie upgrades aan het onderstel.
De auto kraakte over drempels en was vooral op hogere snelheden een beetje “week” op het standaard onderstel.

Ik werd al heel leuk ontvangen, alle nieuwe onderdelen lagen klaar op tafel om te bekijken. Toch wel gaaf om het nieuwe KW onderstel even te kunnen bekijken. De krakende rubbers zijn vervangen voor PowerFlex rubbers, de dempers dus vervangen en er zitten nu goede Michelin Pilot Sport banden onder. Er is een grote beurt uitgevoerd uitgebreid mee proefgereden. Zo is het onderstel in hoogte en hardheid ingesteld.

Erg fijn vond ik het directe contact met de monteurs, ik “kende” ze al van de klokje rond serie van Autoweek (zeker een aanrader om even te zoeken op YouTube), dus leuk om ze nu in het echt ontmoet te hebben. Ze zijn heel betrokken en vinden het de hoogte prioriteit om mij (de klant) tevreden weer op pad te sturen. Nou, dat is gelukt hoor! Ik ga mijn auto hier in vast onderhoud zetten. 5 sterren, ik kan het iedere autoliefhebber aanraden!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.