Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Niemand zit te wachten op kosten aan zijn/haar auto, maar mijn mening is dat als het dan toch geld kost, dat het dan ook goed moet gebeuren. Op gevoel en door positief commentaar van collega’s ervoor gekozen om Carrec Technocenter in Soesterberg een diagnose te laten stellen voor onze slecht startende en hoog olie verbruikende VW T3 camper.

Na een prettig eerste gesprek, de bus gebracht voor een eerste diagnose. Al snel bleek dat dit motortje niet meer te redden viel, ook was er flink wat slijtage aan de versnellingsbak. Doordat zij volledig open zijn in de bevindingen, ik kreeg notabene een volledige uitleg van de monteur terwijl hij eigenlijk lunchpauze had, en alle slijtages of defecten duidelijk werden aangewezen en onderbouwd, kreeg ik een zeer goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd keurig een schatting gemaakt van de kosten voor de revisie en reparatie, omdat het voor een bus als deze eigenlijk in verhouding een enorme kostenpost zou betekenen werd er zeer actief meegedacht hoe we de kosten in de hand konden houden zonder kwaliteit los te laten, de oprechte en eerlijke meningen van de monteurs over wat wel en niet verstandig zou zijn is ook heel erg prettig te noemen.

Uiteindelijk na heel veel werk en oude onderdelen die beginnen te protesteren (dat is het risico van een oldtimer) kregen ze het toch voor elkaar om ook deze bus weer functioneel op de weg te krijgen. Terecht wilde zij hem niet terug geven zolang zij vonden dat hij nog niet lekker liep. Hij heeft nog nooit zo mooi gelopen en zoveel vermogen geleverd, en als klap op de vuurpijl wordt het brandstofverbruik steeds lager. van 1 op 9 voorheen naar 1 op 12 op dit moment! Dit alles bij elkaar gaf mij echt het wauw gevoel door de kunde van deze professionals, en dan is het absoluut niet erg om geld uit te geven.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.