Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Ik bracht mijn auto bij Carrec voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en hoewel ik geen ervaring met het bedrijf had, kende ik het wel van de verschillende sociale media.

De onderhoudsbeurt is netjes uitgevoerd en als aandachtspunten kwamen de schokbrekers voor (deze begonnen te zweten), de airco (koelde niet goed) en de banden naar voren. Van dat laatste was ik me al bewust, omdat de auto met nat wegdek snel begon te glijden.

Hoewel de schokbrekers prima vervangen konden worden door een standaard vervangingsonderdeel werd ook gesuggereerd om eens na te denken over een KW schroefset. Ik was daar in het begin behoorlijk sceptisch, omdat het a) een serieuze investering betreft en b) een schroefset iets is wat ik associeer met inleveren op comfort. Dat laatste is iets wat ik absoluut niet wil.

Na meerdere keren contact hierover gehad te hebbe, heb ik er uiteindelijk toch voor gekozen om het te doen en daarbij gelijk de banden te laten vervangen en ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb gehad. De auto is qua rijgedrag behoorlijk veranderd, maar eigenlijk alleen maar in positieve zin. De auto laat zich veel beter door bochten sturen. Daarnaast is hij minimaal verlaagd waardoor er ook geen problemen ontstaan bij drempels.

Qua prijs lees ik soms dat men Carrec wat aan de dure kant vindt. Ik kan natuurlijk alleen vanuit mijn eigen referentiekader spreken, maar als ik mijn auto bij een VAG dealer zo brengen zouden de kosten vele malen hoger zijn. Daarnaast heb ik genoeg slechte ervaringen met VAG dealers om te zeggen dat ik, op basis van mijn huidige ervaringen, altijd voor Carrec zou kiezen.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.