Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Ik had problemen met mijn koppeling en kwam via de ANWB bij Carrec uit. Ik werd prima geholpen en de vervanging van de koppelingsplaat, vliegwiel, drukgroep en lager werden prima uitgevoerd, kon er zelfs op wachten. Na een paar weken kwam echter de klacht weer terug, trillen van de koppeling bij optrekken, niet alleen verbazing bij mij maar ook bij de mannen van Carrec. Nieuwe set werd snel geleverd en wederom gemonteerd. Ik weer blij aan het sturen gegaan maar helaas, wederom na een paar weken zelfde klacht terug. Begon al bijna aan mijn eigen stuurman kunsten te twijfelen. Zonder enige discussie over wat dan ook werd de leverancier en de producent van de geleverde spullen benaderd en uitgenodigd om een oordeel te vellen. Na enige discussie met de fabrikant werd wederom een compleet nieuwe set geleverd echter dit keer met een kleine modificatie specifiek gericht op de klacht. Ik rijd nu al weer enkele maanden met wederom veel plezier en de koppeling voelt als nieuw.

Als ik terug kijk dan kan ik alleen maar concluderen dat de behandeling gewoon prima is geweest, is altijd vervelend als iets niet goed is maar geen moment getwijfeld om terug te gaan en werd ook niet ontvangen op een manier dat mij het gevoel bekroop dat ik aan het zeuren was, reparatie moet gewoon goed zijn is het motto van Carrec. Gezien ik tevreden was over de behandeling kort daarna mij auto langs gebracht voor een onderhoudsbeurt welke ook prima is uitgevoerd. Carrec staat wmb voor kwaliteit, service en vriendelijkheid.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.