Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Het plaatsen van een ruilmotor is een optie als de schade niet economisch te repareren is.
Bijvoorbeeld, de motor is heet geworden, de zuigers zijn door uitzetting gaan klemmen in de cilinders en zijn gaan “vreten”. Er ontstaan dan krassen in de wand van de cilinder waardoor de motor zwaar beschadigd is.

De mogelijkheden zijn dan: een andere motor plaatsen of de bestaande motor reviseren. Op dat moment moet een keuze gemaakt worden tussen de kosten en de kwaliteit van de reparatie.

Wij werken met een aantal geselecteerde en betrouwbare leveranciers van gebruikte motoren. Er wordt gekozen voor een motor die vergelijkbaar is met – of beter is dan – de bestaande motor in de auto wat leeftijd en kilometers betreft.

De kosten van het uitbouwen van de bestaande en het inbouwen van de vervangende motor zijn vaak lager dan het volledig reviseren van de motor. Dit komt door de vele uren die aan de reparatie en revisie besteed moeten worden.
Belangrijk voor die keus is hoe lang de auto nog mee moet, wat de waarde van de auto is en hoe lang deze gemist kan worden.

Wilt u meer weten over onze ruilmotoren? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.