Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Als je doet wat je leuk vindt, wordt je er goed in.

In “de auto van” op Youtube vertellen onze mensen over hun auto. Je leert in ongeveer een kwartier de man (we hebben op dit moment geen vrouwen meer in dienst) en zijn auto kennen. In een restaurant wordt uw ervaring naast natuurlijk het eten, voor een groot deel bepaald door de bediening. Zo bepalen onze mensen de kwaliteit van ons werk én zijn ze ook deels uw gastheer.

Want zij komen met de werkorder u begroeten, bespreken de werkzaamheden aan de auto en leggen eventueel bij de auto uit wat er gedaan moet worden. Om dat comfortabel te doen moet je dus goed verstand hebben van je vak en het ook leuk vinden om er over te praten. En er alle ruimte voor krijgen om je vak uit te oefenen. Dan is het niet gewoon je werk, dan ben je intrinsiek gemotiveerd om er dag in dag uit mee bezig te zijn.

We geloven heilig in deze vorm van werkgeverschap. Een veilige, daadkrachtige en plezierige werkomgeving waarin je lekker mooie dingen bouwen kan en regelmatig kunt lachen. Je bent tenslotte een heel groot deel van de dag op je werk, dan kan het maar echt beter leuk zijn! Wat we dus heel gaaf vinden, is dat die “menselijke” video’s op ons kanaal het beste door u bekeken worden. U laat daarmee zien naast techniek geïnteresseerd te zijn in de mensen die het moeten doen.

En we gaan door! Ons team groeit al jaren structureel en per 1 mei aanstaande begint de zesde monteur. Zoals altijd zochten we naar een aanvulling op het team en naar iemand die écht gek is op zijn vak. Iemand die veel kan, er goed over kan praten en nog een hoop wil leren. In ons vak staat de techniek nooit stil tenslotte.

We zijn dan ook dankbaar en blij dat dit weer gelukt is. We kunnen dan met zes betrokken kerels met liefde voor het vak, op 14 bruggen voor u aan de slag aan uw auto, bedrijfswagen en camper. We hebben alle generaties in huis, zodat we ook alle leeftijden auto’s kennen. Van een paar jaar tot meer dan 15 jaar oud, we hebben eigenlijk altijd iemand in huis die de introductie van de auto nog meegemaakt heeft.

Als hij zijn draai gevonden heeft, stellen we ‘m vast met zijn auto nog eens aan u voor! Met warme groet, Carrec Technocenter.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.