Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Als je elke dag ervoor gaat om er het beste van te maken en er alles uit te halen, klinkt het wat obligaat als iedereen opeens de beste wensen voor het nieuwe jaar uitspreekt. Alsof het er dan opeens toe doet? Zakelijk is het in mijn beleving een rotmoment. De tellers staan weer op nul. Het opgebouwde resultaat is “weg” en we beginnen weer helemaal opnieuw.

Zodoende eerst “Gelukkig Oudjaar!”

Stijgende lijn

We mochten u het afgelopen jaar 1445 keer van dienst zijn. Het gemiddelde bedrag dat door u bij ons uitgegeven werd steeg met 3% naar € 722,- exclusief btw. Voor de sneller rekenaars is dat een omzet van 1 miljoen en net geen vierenveertigduizend euro zonder de btw.

Dank u wel voor het vertrouwen, de leuke contacten, de prachtige gesprekken en honderden bakken koffie die we mochten drinken samen.

Plannen

Maar goed, nieuwjaar dus. We kijken ontzettend uit naar komend jaar en hebben er zin in om met dezelfde inzet uw beleving te spiegelen, te begrijpen er weer helemaal voor de beste oplossing voor uw auto te gaan. Het wordt ook een jaar waarin we weer gaan investeren. Extra monteurs, extra meters in de werkplaats, zodat we u meer en beter van dienst kunnen zijn. Met name campers maar ook bedrijfswagens worden steeds groter. De huidige bruggen kunnen veel aan maar zeker niet alles meer wat ons aangeboden wordt. Naast “meer van hetzelfde” ontwikkelen we ook weer nieuwe of afgeleide diensten. De vele diagnoses en klussen gerelateerd aan het rijgedrag van uw auto heeft geleid tot een nieuwe samenwerking. We zijn partner van KW geworden en kunnen echt prachtige onderstellen leveren en monteren onder uw bolide. We chippen intussen meer auto’s dan ooit tevoren. Dat laatste is logische gezien het enorme aantal turbomotoren dat in nieuwe auto’s gemonteerd wordt de laatste jaren. Hybride auto’s zijn intussen ook een bekend verschijnsel in onze werkplaats.

Ik hoor u denken; “Groeien in 2020? Terwijl de electrische auto zijn opmars definitief heeft ingezet?”

Jazeker. U vraagt, wij draaien, graag! De vraag neemt voorlopig alleen maar toe. De autoverkopen zijn de laatste jaren flink gestegen en wij zien auto’s na drie á vier jaar in onze werkplaats verschijnen. We zien deze dan tot een jaar of 10 oud en daarnaast nog een deel Youngtimers en Klassiekers. De campers zijn ook al jaren een groeiend aandeel in onze werkplaats, evenals bedrijfswagens. Het komend decennium zijn wij er dus nog wel druk mee.

Geen beste wensen?

Tuurlijk wel! Veel belangrijker dan zakelijk succes is je gezondheid, het geluk dat je hebt en het plezier dat je beleefd. Wij wensen u en de uwen dus een gezond, gelukkig en plezierig jaar toe! En vele veilige en probleemloze kilometers natuurlijk.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.