Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter BV te Soesterberg is sinds 2 april 2013 een officieel Erkend Duurzaam revisiebedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Carrec Technocenter BV in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het revisiebedrijf? Op die vraag heeft Carrec Technocenter BV een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen op een praktische manier in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar gebruik maken van duurzame reinigingsmiddelen, die op een milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”

Ook als werkgever heeft Carrec Technocenter BV zijn zaken op orde. Als je goed voor je klanten wilt zorgen, zal je dat ook voor je personeel en de omgeving waarin gewerkt wordt moeten doen. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. ‘Wij besteden bewust aandacht aan opleiding en ontwikkeling van het personeel. Groeiende medewerkers zijn een groeiende waarde, dit leidt tot betere prestaties’, aldus directeur Guido van der Spek. Buiten het bedrijf neemt Carrec Technocenter BV zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door sponsoring aan de “Dierenambulance” en de “Cliniclows Rally”.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het revisiebedrijf ook om het aanbieden van duurzame oplossingen binnen de automotive branche. Bij een revisie product zoals een versnellingsbak of motor hergebruikt en recyclet Carrec Technocenter BV. De onderdelen die gereviseerd worden blijven weg van de stortplaats waardoor het onderdeel niet opnieuw vervaardigd hoeft te worden. Er wordt dus minder afval veroorzaakt met alle voordelen van dien.

Revisie is ook een uitstekend alternatief voor nieuw; het is goedkoper, duurzamer en een gereviseerd product wordt met de nieuwste, vaak gemodificeerde onderdelen geconstrueerd, zodat het minstens dezelfde, of zelfs betere prestaties levert.

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN). Het certificaat is een jaar lang geldig.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.