Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Altijd? Altijd. Vooraf en achteraf. De enige manier om een juist beeld van de auto, bus of camper te krijgen is door er mee te rijden. Na de rit inspecteren we het voertuig op de brug. Het rijden in verschillende omstandigheden zorgt ervoor dat we kunnen ervaren wat als klacht is opgegeven én daarnaast eventuele andere mankementen vaststellen.

Vaak blijkt tijdens de rit al een (flink deel van) de oorzaak van het probleem. De kwaliteit van ons werk en daarmee de tevredenheid van onze klanten wordt er dus door bepaald. We nemen er ook wat meer tijd voor dan gemiddeld gedaan wordt. Komt de auto alleen voor onderhoud en zijn er geen klachten opgegeven? In dat geval gaan we zo’n 10 minuten rijden, beoordelen de staat van de auto en tappen de olie lekker warm af. Het zal je verbazen hoeveel olie en dus vervuiling er achter blijft als de auto koud of lauw afgetapt wordt.

De monteur rijdt na de werkzaamheden nog een rondje om zijn werk te controleren en om zeker te weten dat er geen nieuwe problemen ontstaan zijn. Ook bij iets simpels als een wielenwissel. Je kan natuurlijk best aannemen dat de gebalanceerde en gemonteerde winterwielen helemaal in orde zijn maar als de klant dan een trillende auto meekrijgt, staat die geheid binnen 5 minuten weer op de stoep. Geïrriteerd. En terecht. Terwijl een kort ritje over het terrein en over de n-weg bevestigt dat de wagen in orde is.

Hebben we ingrijpender werk verricht, zoals groot onderhoud, een combinatie van onderdelen vervangen, of een versnellingsbak- of motorrevisie uitgevoerd dan rijdt de kwaliteitsmanager een vast rondje om de eindcontrole te doen. Een frisse blik ziet nu eenmaal meer. Autorijden is bovendien in veel gevallen leuk. Niks is immers zo bevredigend als een autoritje dat je vertelt dat de auto er weer piekfijn bij staat!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.