Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Onderhoud? Inspectie vooraf = zorgeloos rijden

Niemand wil stranden met de auto terwijl dat voorkomen had kunnen worden met juist onderhoud. Daarom kijken we uw auto bij elke beurt altijd eerst goed na met een onderhoudsinspectie. U krijgt daarna van ons een persoonlijk advies voor onderhoud en reparatie, waarmee u zorgeloos verder kunt rijden.

In onderstaande video laten we zien hoe wij vinden dat zo’n inspectie, bij elke beurt, uitgevoerd moet worden.

Carrec’s werkwijze

Maar, wij gaan een stap verder dan dat. Door onze uitgebreide ervaring met veel merken auto’s en ons specialisme op het gebied van diagnose en revisie, kunnen wij u advies op maat geven. We zien namelijk dagelijks wat de zwaktes zijn van diverse auto’s en motoren.

Bijvoorbeeld: De interval voor het vernieuwen van de motorolie van veel moderne auto’s ligt op meer dan 30.000 en soms wel 50.000km

Uit ervaring weten we dat die lange intervallen de levensduur van de auto en motor drastisch verkorten, wat betekent dat er vroegtijdig kostbare reparaties uitgevoerd moeten worden.

Ons advies is om elke 20.000 kilometer of elk jaar, wat het eerste aan bod komt, uw auto te laten nakijken en voorzien van nieuwe motorolie en oliefilter. Op die manier kunnen u en wij duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen. Naast behoud van de goede staat van uw auto, zorgt u ook voor meer rijplezier wanneer u reparaties op tijd uit laat voeren! In deze video laten we u graag zien hoe we dat doen;

Persoonlijk advies

Graag bekijken we samen met u wat de onderhoudsbehoefte van uw auto is en maken we daarvoor een offerte op maat. Belt u ons gerust voor meer informatie of schrijft u ons een berichtje met onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.