Hey automonteur! Word jij blij van het weer in orde maken of zelfs verbeteren van auto’s van klanten? En heb je zin om bij een bedrijf te werken waar jouw mening wordt gewaardeerd en meetelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Carrec Technocenter is gespecialiseerd in o.a. BMW en Mini, auto’s van de VAG groep, Ford Europa en Volvo. We doen reparatie- en onderhoudswerk en alle soorten prestatieverbeteringen zoals montage van een sportluchtfilter, uitlaatsysteem, chiptuning en ondersteltechniek! Daarnaast worden er regelmatig volledige projecten uitgevoerd om auto’s helemaal naar wens van de klant te maken of technisch nieuw leven in te blazen. Dat doen we vanuit onze ruime werkplaats in Soesterberg en met gebruik van modern gereedschap en de nieuwste apparatuur!

Dus ben jij automonteur, een echte autoliefhebber, én heb je zin om te werken op een plek waar je écht mag sleutelen, een goede sfeer heerst en successen regelmatig met elkaar gevierd worden? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail naar info@carrec-technocenter.nl

https://www.youtube.com/watch?v=TAYzJ8RVfHU

    Carrec Technocenter

    Onze merken, diensten en specialiteiten!