Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Onze ervaring met Monroe schokdempers

Wanneer uw schokdempers versleten zijn, dan kunt u ervoor kiezen om originele schokdempers terug te laten plaatsen. Maar er zijn ook betere alternatieven. Monroe is een vaak gekozen merk wat ook schokdempers voor autofabrikanten produceert. Er komen dus nieuwe auto’s met Monroe schokdempers uit de fabriek. Dat zegt helaas niets over de kwaliteit ervan.

Monroe aftermarkt

Onze ervaring is dat Monroe aftermarkt schokdempers van mindere kwaliteit zijn ten opzichte van origineel of bijvoorbeeld merken zoals Sachs, Koni en Bilstein. Dat is merkbaar in de dempingskarakteristiek van de schokdemper, dus hoe de auto zich gedraagt tijdens het rijden. Maar ook aan de levensduur ervan. Daarom adviseren wij over het algemeen om te kiezen voor één van de eerder genoemde merken. In heel uitzonderlijke gevallen is Monroe het enig beschikbare merk voor een specifieke toepassing, alleen dan maken wij wel gebruik van Monroe.

Schokdempers kopen

Voor informatie, zoals de prijzen van schokdempers, mogelijkheden van uw specifieke auto of voor het maken van een afspraak, bel ons gerust of schrijf een berichtje met onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.