Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Waarom Koni schokdempers

Als uw auto aan nieuwe schokdempers toe is en u van de gelegenheid gebruik wilt maken om uw auto comfortabeler, zekerder of sportiever te laten rijden , is er een interessant alternatief van eigen bodem! 

Koni is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige schokdempers voor personenauto’s, campers en bedrijfswagens, gevestigd in Oud-Beijerland en als sinds 1940 actief bezig met ontwikkeling en productie van schokdempers. Ze produceren bij uitstek schokdempers die beter zijn dan de schokdempers die origineel onder uw auto zitten. 

Koni Logo

Producten

Koni produceert schokdempers met diverse karaktereigenschappen. De verschillende typeaanduidingen laten zien wat voor soort artikel het is: 

Koni Special Active – beter dan origineel!   

De Special active dempers maken gebruik van gepatenteerde FSD (frequency selective damping) technologie. De schokdemper herkent het wegdek en past zich aan, aan de omstandigheden. Op onregelmatig wegdek zoals klinkers of bij dwarsrichels in de snelweg worden ze soepel. Bij insturen van een bocht op snelheid (body roll) blijft de schokdemper stevig. Zo heeft u een comfortabele auto die toch dynamisch rijdt. Deze dempers zijn uitermate geschikt voor auto’s met een hoog zwaartepunt zoals SUV’s of campers maar ook voor een heel aantal ‘normale’ personenauto’s. 

Koni Special Active

Koni STR.T – Om de bestuurder meer bij het rijden te betrekken 

De STR.T demper van Koni is erop gericht meer feedback van de weg en het gedrag van de auto te geven zonder daarbij comfort uit het oog te verliezen. Een upgrade van een standaard onderstel en ook geschikt voor gebruik met verlagingsveren. 

Koni STR.T

Koni Sport – De naam zegt het al

De Sport dempers van Koni, ook wel bekend als ‘gele koni’s’, zijn bedoeld om de bestuurder een sportieve ervaring te geven. Zeer geschikt als upgrade van een zowel standaard (comfort) als sport (s-line, m-technologie etc) onderstellen. De dempers zijn uitermate geschikt voor gebruik met verlagingsveren en kunnen in hardheid versteld worden.

Koni Sport

Koni schokdempers kopen

Voor meer informatie, zoals advies over geschikte schokdempers, of maken van een afspraak, bel ons of schrijft u ons een berichtje via onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.