Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Verstuivers voor uw Audi? Wij testen, reviseren en vervangen diesel verstuivers.

Carrec Technocenter beschikt over de moderne test en analyse apparatuur voor Audi (VAG) diesel verstuivers. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare diagnose aan alle typen Audi dieselmotoren. Carrec Technocenter levert bovendien gereviseerde Audi verstuivers en nieuwe Audi verstuivers uit voorraad. Het volledige brandstofsysteem van moderne Audi (VAG) dieselmotoren is in goede handen bij ons!

We zijn vertrouwd met de verschillende soorten verstuivers die in de modellen van Audi worden toegepast, zoals de:

  • Audi A2
  • Audi A3
  • Audi A4
  • Audi A5
  • Audi A6
  • Audi A7
  • Audi A8
  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • Audi Q7

Ook met andere modellen van Audi kunt u bij ons terecht.

 

Druppelende piëzo injectoren

Bosch verstuiver

Een probleem dat we in de praktijk tegen komen, is een druppelende piëzo verstuiver. Dit komt o.a. voor in Audi 3.0 tdi motoren en in moderne Sprinter cdi motoren. Deze motor is voorzien van Bosch piëzo verstuivers. Dat is de laatste generatie Bosch verstuivers.

Roken duidt meestal op onvolledige verbranding. De onvolledige verbranding wordt veroorzaakt door of te veel diesel of te weinig lucht of een combinatie ervan. Zeker als de auto na een tijdje stationair gedraaid te hebben gaat roken, duidt dit op het druppelen van de injectoren. Normaliter wordt de diesel zeer fijn verneveld en verbrandt gelijkmatig.

Indien er druppels diesel in de cilinder komen, vallen deze op de zuiger en verbranden daar. Doordat dit steeds op de zelfde plaats gebeurt, kan er zelfs een gat in de zuiger smelten! Diagnose voorkomt onnodige kosten.

 

Wat kunnen we doen

Indien we op de brandstofzijde uitkomen, kunnen we de verstuivers testen na demontage. We zien dan op een testkast de openingsdruk, opbrengst en retour hoeveelheid en of ze druppelen. Op die manier selecteren we die verstuivers die defect zijn, de nog goed werkende verstuivers monteren we terug. We zijn een Bovag revisiebedrijf en werken dagelijks aan VAG auto’s, dus uw auto is bij ons in goede handen.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.