Waarom verstuivers laten testen?

Het testen van verstuivers kan een belangrijke besparing opleveren, door precies te weten welke injector eventuele problemen veroorzaakt. Elke cilinder van een dieselauto heeft een verstuiver. Jouw auto heeft echter al een probleem als 1 verstuiver niet goed werkt. Heb jij problemen met jouw auto? Laat jouw verstuivers testen om precies te weten welke vervangen moet worden!

Hoe werkt het testen van verstuivers?

Hierboven zie je een foto van onze Hartridge en K-diesel apparatuur om verstuivers te testen. Door het testen van de verstuivers kunnen we exact vaststellen of die goed werken. We testen onder andere de openingsdruk, het verstuiverbeeld, de brandstof opbrengst en -retourhoeveelheid. Zelfs de laatste generatie piëzo verstuivers van de modernste auto’s kennen geen geheimen voor ons en kunnen we voor je testen. De K-diesel testkast bevat de fabrieksgegevens en toleranties van de laatste generatie verstuivers waardoor we exact kunnen vaststellen welke verstuivers nog voldoen en welke niet. Zeker voor piëzo verstuivers is dat van belang omdat een slecht werkende piëzo verstuiver ongemerkt tot motorschade leiden kan.
Het testen van los aangeleverde verstuivers kost €40,- exclusief btw per stuk. Wij testen enkel los aangeleverde verstuivers! Over het algemeen hebben we hier op korte termijn tijd voor. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.