Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Waarom jij voor een KW schroefset moet kiezen

Ben je op zoek bent naar een flinke upgrade van de auto, volledige controle over de looks en een flinke upgrade van de rijeiegenschappen? Dan is een KW schroefset de keuze voor jou!

Over KW Suspensions GmbH

Sinds 1995 worden in het Duitse Fichtenberg, onder leiding van Klaus Wolfarth (KW…), hoogwaardige verlagingsets geproduceerd. Met gebruik van een geavanceerde ontwikkel en testapparatuur (waaronder een 7-post shaker waarvan er wereldwijd maar 12 zijn) maakt KW verlagingsets die niet alleen het uiterlijk van de auto aanzienlijk verbeteren, maar ook de rijeigenschappen.

In tegenstelling tot de algemene opinie bewijst KW dat ook een verlaagde auto lekker kan rijden. Sportief hoeft niet oncomfortabel te zijn, in tegendeel!

KW Producten

KW produceert voor elk wat wils van Volkswagen Golf tot BMW 8-serie, Suzuki Swift, Volvo V90 of een Tesla. Afhankelijk van het type voertuig heeft KW oplossingen ontwikkeld die bestaan uit sets van schokdempers en veren die altijd in hoogte en soms in hardheid verstelbaar zijn. De sets zijn onder te verdelen in 3 categorieën:

  • KW Street Comfort, maximale verlaging met focus op rijcomfort,
  • KW Street Performance, maximale verlaging en maximale prestaties, maar toch zeer geschikt voor dagelijks gebruik,
  • KW Track performance, maximale prestaties met 100% focus op circuitgebruik.

Alle KW dempers zijn gemaakt van een door hun zelf ontwikkelde metalen legering. Dit heeft als grote voordeel dat de sets het uiterlijk behouden waarmee ze nieuw uit de doos komen. KW schokdempers zien er niet alleen nieuw mooi uit, dat blijven ze ook hun hele leven! Dit heeft naast het geweldige uiterlijk als groot voordeel dat de verstelbare delen niet door roest aangetast worden zoals bij de meeste schroefsets. Daardoor zijn ook KW sets die al jaren onder de auto gemonteerd zitten nog steeds in hoogte verstelbaar.

Een Tesla Model 3 op KW Schokdempers

Rijbeleving op maat. Instelbare verlaging, waarmee je de “looks” van de auto zelf bepaalt. Met een KW onderstel kies je voor een flinke upgrade die deze twee belangrijke aspecten van de auto helemaal naar wens instelbaar maakt.

We lieten al een video zien waarin we één van onze huurauto’s voorzien van een KW onderstel, zodat jullie kunnen ervaren hoe het is om daarmee te rijden. Naast de rijeigenschappen “smoelt” een auto heel anders als je ‘m verlaagd hebt. Zeker als je een auto hebt die weinig uiterlijke verschillen, modelvarianten of uitvoeringen kent, kan het prettig zijn om de auto er net even anders uit te laten zien dan de rest.

Bijvoorbeeld een Tesla model 3 is zo’n auto. De eigenaar van dit witte exemplaar heeft al heel wat gedaan om de auto naar eigen smaak te maken maar zoekt nog naar een verbetering van het rijgedrag én een wat ander uiterlijk. Nou, dat is gelukt.

Door het lage zwaartepunt stuurt zo’n Tesla echt al heel goed. Echter, de demping kan wat bonkig overkomen bij korte hobbels en op hoge snelheid in de bocht mist de auto scherpte. De auto zou dan meer vertrouwen moeten geven. Met het instelbare KW onderstel is dat gelukt en is het een heel andere auto geworden. Meer stabiliteit op snelheid en niet langer dat bonkige karakter over hobbels, eigenlijk de perfecte upgrade voor zo’n auto!

KW Schroefset kopen

Voor meer informatie zoals de mogelijkheden voor uw auto, prijzen van KW schokdempers of het maken van een afspraak, kunt u ons gerust een bericht sturen of even bellen. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.