Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Waarom een sportuitlaat monteren?

Autofabrikanten zijn bij het ontwikkelen van auto’s gebonden aan wat de gemiddelde rijder wil. Helaas produceert de gemiddelde auto daarom maar weinig geluid.

Als autoliefhebber ben je vaak wél op zoek naar dat extra stukje beleving. Het geluid van de auto bepaalt misschien niet direct hoe snel een auto gaat, maar is wel heel belangrijk voor wat we bij Carrec de beleving PK’s noemen. Die zijn eigenlijk veel belangrijker dan de normale PK’s. Door het extra geluid van een goede kwaliteit sportuitlaat nemen de beleving en het rijplezier exponentieel toe.

Waarom een uitlaat van Milltek?

Milltek Sport is opgericht in 1983, en is uitgegroeid tot een van de leidende producenten van uitlaatsystemen in de wereld. Het hoofdkwartier van Milltek is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar het ontwikkelen van de uitlaatsystemen gebeurt bij de Nürburgring in Duitsland. Alle Milltek uitlaatsystemen zijn ontwikkeld om een fijn, puur geluid te produceren zonder resonantie. De Milltek uitlaatsystemen worden bovendien gefabriceerd van roestvaststaal, waardoor het onderhoudsvrij is en een autoleven mee gaat. Als u op zoek bent naar een sportuitlaat op maat, dan bent u daarvoor bij Milltek aan het juiste adres.

Milltek levert een ruim assortiment aan dempers, waar verschillende mogelijkheden zijn om te kiezen tussen geluid en performance. Bent u op zoek naar meer beleving in uw auto? Of wilt u een offerte ontvangen voor het monteren van een Milltek uitlaatsysteem bij uw auto? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op! 

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.