Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

Jazeker. Vervangend vervoer kost € 40,- inclusief btw per dag en die auto’s krijg je met een volle tank mee. De kilometers zijn vrij, we willen alleen graag dat de auto weer volgetankt terug gebracht wordt. Het zijn Ford Fiesta’s, voorzien van alle gemakken zoals airco, Isofix, navigatie of een houder voor uw telefoon. We hebben er vijf, dus geef tijdig aan dat je een auto nodig hebt zodat je niet mis grijpt.

De stations Amersfoort, Driebergen-Zeist en Den Dolder zijn bij ons in de buurt. Buslijnen  rijden daar langs en stoppen op een paar honderd meter van ons bedrijf. Als je op NS station Den Dolder aankomt, mag je ons ook even bellen (10 minuten voor aankomst) dan halen we je even op.

Natuurlijk kan dat! Op de diagnose kan soms gewacht worden. Tijdens de diagnose kan je bij ons werken of ontspannen aan onze koffie- en werktafels (WiFi,). Er zijn oplaadpunten voor mobiele apparatuur. Naast koffie kunnen we natuurlijk ook thee of water schenken. Ben je er op vrijdag en is het lunchtijd? Dan bieden we  graag aan om aan te schuiven op “patatjesdag” en iets van de lokale snackbar te nuttigen.

Klopt! Vergelijk het maar met een bezoekje aan de dokter. Die zal eerst onderzoek doen om te bepalen wat er gedaan moet worden. We willen dus altijd het liefst even proefrijden voor we beginnen met de auto. Dat is dé manier om een juist beeld van het voertuig te krijgen. Na die rit inspecteren we de auto in de werkplaats. Door met de auto te rijden kunnen we de klacht ervaren en wellicht nog andere mankementen.

Ons motto is dat als je ergens echt goed in wilt zijn, je niet alles kunt doen. Afgelopen jaren hebben onze werkzaamheden zich daarom toegespitst op de volgende merken:
BMW
Audi
Volkswagen
Mini
Volvo
Mercedes Benz
– Ford (de Europese, géén Amerikaanse),
– Seat
Skoda
Mocht jouw automerk hier niet tussen staan dan kunnen we je misschien alsnog helpen. Stel via onderstaand formulier je vraag en wij kijken of we je van dienst kunnen zijn. Doorgaans beantwoorden we berichten binnen 24 uur.

Wij denken dat het voor jou als klant prettig is te snappen wat er aan de auto gedaan wordt of moet worden gedaan. We geven daarom graag inzicht in wat we doen. Na de diagnose leggen wat we uit wat er mis is en wat we er aan kunnen doen. We specificeren de onderdelen en de werkzaamheden in onze offertes. Indien nodig kunnen we zelfs bij de auto uitleg geven door defecten of aandachtspunten te laten zien. Anders brengen we je op de hoogte door even te bellen, via Whatsapp of een email bericht.

De steden Amersfoort en Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken en bieden een veelheid aan winkels en horeca gelegenheden. De dierentuin in Amersfoort is een aantrekkelijke attractie als u van dieren houdt of een dagje met de kinderen weg wilt. Vlak bij ons bedrijf is het nationaal militair museum, een dagje ontspannen kan bij Thermen Soesterberg en als het wat sportiever mag kunt u bijvoorbeeld een mountainbike route proberen aan de rand van Soesterberg of (wand)klimmen in Amersfoort. De wandelgebieden in de Kozakkenput, Boswachterij Austerlitz en de Soesterduinen zijn ronduit prachtig. Ook de Treekerhei is binnen 10 á 15 autominuten te bereiken en deze gebieden vormen als het een beetje lekker weer is, een práchtige wandelomgeving.

Gelukkig beschikken we over voldoende ruimte in ons bedrijf. Alle auto’s die ons toevertrouwd worden staan, tenzij anders afgesproken, na sluitingstijd binnen in het bedrijf en achter het alarm.

Zoals je voor een bezoekje aan de tandarts even de tanden poetst, is het voor onze medewerkers natuurlijk ook prettig om in een beetje schone auto aan het werk te gaan. Daarnaast rijden we vooraf en na het werk aan de auto er een stukje mee ter controle, dus zorg liefst voor voldoende brandstof in de tank. Het liefst een halve tank of meer. Tijdens die rit luisteren we bovendien zorgvuldig naar eventuele bijgeluiden. Voorkom dus, als dat gaat, dat er spullen los in de auto liggen die kunnen gaan rollen.

In vrijwel alle gevallen gebruiken we de onderdelen die de dealer ook gebruikt. Bijna alle auto onderdelen voor automerken worden door grote onderdelen fabrikanten voor hen gemaakt. Denk dan aan Michelin, Bosch, Denso, Luc, Sachs, Gates, Mahle, Victor Reinz, etc. Die onderdelen worden aan de autofabrieken geleverd om er auto’s mee te bouwen en via grossiers aangeboden aan de autobedrijven zoals wij. . De dealer levert dezelfde onderdelen in een verpakking van het merk

Binnen Europa is wettelijk vastgelegd dat elke autobedrijf onderhoud mag uitvoeren aan elk merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie daardoor vervalt. De voorwaarde is dat het autobedrijf volgens de fabrieksvoorschriften werkt. In diezelfde voorwaarden is bepaald dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van de noodzakelijke technische informatie. Wij werken minimaal volgens de voorschriften en vaak gaan we een stapje verder. Het is dus niet voorgekomen dat er een discussie over de fabrieksgarantie ontstond omdat wij aan de auto gewerkt hebben.

Wij verzorgen ook APK. Carrec is, ondanks dat we meerdere keurmeesters in dienst hebben, zelf geen APK-keurstation. Onze overburen wel. Het is een universeel autobedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en waar wij meer dan 10 jaar mee samenwerken. Zij keuren de auto’s voor ons en melden de auto’s af. Alle werkzaamheden voeren we natuurlijk wel zelf uit. Op die manier combineren we diagnose, onderhoud, reparatie en revisie met de APK op de meest economische manier. Bijkomend voordeel voor onze klanten is dat bij APK en onderhoud altijd 2 paar ogen naar de auto kijkt en wij nooit ‘de slager zijn die zijn eigen vlees keurt’.

Ons uurtarief is € 98,- inclusief btw, terwijl dealers veelal meer dan €  130,- en soms zelf wel 175,- per uur rekenen. Voor de onderdelen geldt dat we die voor markt conforme prijzen kunnen aanbieden en vaak ook daar voordeliger mee zijn dan de dealer. We stellen complete diagnoses, zodat we alleen de echt noodzakelijke onderdelen vervangen.. Prijzen vergelijken werkt het beste als duidelijk is wat er gedaan moet worden aan de auto. Als we offertes mogen vergelijken gaat het dan ook vaak niet om de prijs van individuele onderdelen, maar om het werk dat gedaan moet worden. We bespreken dat graag met onze klanten. Als duidelijk is waar het verschil in prijs zit of wat wij extra doen ten opzichte van anderen, horen we zelden bezwaren tegen onze prijsstelling.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.