Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter is aangesloten bij de Bovag. Bij BOVAG zijn ongeveer honderd bedrijven aangesloten die zijn gespecialiseerd in revisie.

Stuk voor stuk revisiebedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De bedrijven hebben deskundig personeel in dienst, maken gebruik van de modernste apparatuur. Geven bovendien garantie op de werkzaamheden. Dat is belangrijk wanneer grote en belangrijke auto-onderdelen zoals de cilinderkop of de versnellingsbak het begeven,

Carrec Technocenter is als revisiebedrijf de vakspecialist voor de echte uitdagingen. Of het nu om interne reparaties gaat of een onderdeel op maat, het Carrec Technocenter levert het. Met de kwaliteit van nieuwe onderdelen, maar tegen een fractie van de kosten. Revisie is het betrouwbare alternatief voor als er echt iets mis is.

 

BOVAG Garantie op revisie

Bij BOVAG aangesloten revisiebedrijven verlenen BOVAG Garantie op door hen geleverde diensten en gereviseerde motoren, onderdelen of andere losse componenten.

Download de voorwaarden (pdf).

 

Reviews bekijken of plaatsen op de Bovag site klantenvertellen.nl

Wilt u zelf een beoordeling over Carrec Technocenter bij Klantenvertellen plaatsen? Of zien wat wat klanten van ons vinden? Bekijk de reviews.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.