Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Carrec Technocenter is aangesloten bij de Bovag. Bij BOVAG zijn enkele honderden bedrijven aangesloten.

Dit zijn stuk voor stuk autobedrijven die kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Deze bedrijven hebben deskundig personeel in dienst, maken gebruik van de modernste apparatuur en geven bovendien garantie op de werkzaamheden. Dat is belangrijk wanneer grote en belangrijke onderdelen vervangen moeten worden.

Carrec Technocenter is als onderhouds- en performancebedrijf de specialist voor werkzaamheden aan uw auto. Of het nu om onderhoud, reparatie of een tuning onderdeel gaat, Carrec Technocenter kan u met deze diensten van dienst zijn. Met de kwaliteit van nieuwe of goede aftermarket onderdelen.

BOVAG Garantie

Bij BOVAG aangesloten onderhoudsbedrijven verlenen BOVAG Garantie op door hen geleverde diensten en onderdelen of andere losse componenten.

Download de voorwaarden (pdf).

Reviews bekijken of plaatsen op de Bovag site klantenvertellen.nl

Wilt u zelf een beoordeling over Carrec Technocenter bij Klantenvertellen plaatsen? Of zien wat wat klanten van ons vinden? Bekijk de reviews.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.