Onderhoud voor jouw BMW Z4

Veel rijdynamiek, mooi design en fijne motoren. Dat is de BMW Z4. Veel liefhebbers rijden in hun Z4 vanwege die unieke combinatie van uitstraling en rijplezier. Die is bij andere merken simpelweg niet te vinden. Zij vinden het belangrijk dat hun Z4 op een goede manier onderhouden wordt. BMW zelf schrijft een onderhoudsschema voor waarbij de auto soms wel 40.000 kilometer en 2 jaar zonder onderhoud door mag rijden. Omdat wij honderden BMW’s per jaar zien, weten we dat dit zorgt voor extra slijtage en de levensduur van auto en motor drastisch verkort. Daardoor moeten vaak bij relatief lage kilometerstanden onnodig kostbare reparaties uitgevoerd worden.

Ons advies is om uw BMW Z4 elke 20.000 kilometer of elk jaar, wat het eerste aan bod komt, grondig te laten inspecteren en in ieder geval nieuwe motorolie en oliefilter te monteren.

Keuring van de algehele staat van jouw BMW Z4

Je rijdt al een hele tijd in jouw Z4 of je heeft de auto pas net? In beide gevallen kan het zijn dat je graag wilt weten in wat voor staat de auto echt is. Is de Z4 in het verleden goed onderhouden? Heb je een goede auto gekocht? Wij kijken de Z4 uitgebreid na, waarna je uitgenodigd wordt om onder de auto met de monteur mee te kijken. De gevonden punten krijg je mee in een rapport. In dat rapport staan de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Kijk voor meer informatie bij keuring algehele staat.

Ben je aan het denken een BMW Z4 te kopen? Maak dan gebruik van onze aankoopkeuring. We adviseren voor een eventueel gesprek met de verkopende partij over de prijs of herstelpunten. Met de aankoopkeuring hebben we al veel klanten kunnen behoeden voor een miskoop of juist geadviseerd om tot koop over te gaan.

De BMW Z4

Heeft jouw BMW Z4 onderhoud nodig?

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.

  Onze klanten

  Deze en 200+ anderen

  Op basis van 168 beoordelingen

  Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

  Volkswagen Passat – 2017

  Er is persoonlijke communicatie en een fantastische service met verstand van zaken. Carrec heeft onze Skoda, met meer dan 200k een tweede leven gegeven en hij rijdt fijner dan ooit. Echt een aanrader!

  Skoda met 200.000+ kilometer

  Ik heb mijn BMW E92 M3 laten keuren en was zeer benieuwd naar de uitkomsten. Alle punten die naar boven kwam werden aangepakt en de verrichte werkzaamheden waren het puntje op de i.

  BMW E92 M3 – Andre