Onderhoud voor jouw 1-Serie

Compact, sterke motor en veelal achterwielaandrijving. De BMW 1-serie heeft veel kwaliteiten die het een regelrechte liefhebbersauto maken. Veel enthousiastelingen kunnen deze auto’s steeds meer waarderen. Ze willen graag dat hun 1-serie in topconditie blijft om zo het maximale rijplezier eruit te halen. Daar hoort zorgvuldig en op tijd uitgevoerd onderhoud bij.

Helaas is het onderhoudsinterval wat BMW voorschrijft naar onze mening te groot om langdurig plezier aan de auto’s te beleven: er kan wel 2 jaar of meer dan 40.000 kilometer tussen onderhoudsbeurten in zitten. Door onze ervaring met reparatie en onderhoud van vele BMW’s weten we dat die lange intervallen de levensduur van de auto en motor drastisch verkorten. Dat betekent dat er bij relatief lage kilometerstanden soms al ingrijpende reparaties nodig zijn.

PRIJS ONDERHOUD BMW 1-SERIE

Heeft jouw 1-serie behoefte aan een onderhoudsbeurt? Of ben je benieuwd naar de prijs van het onderhoud voor jouw 1-serie? Wij voeren onderhoud op maat uit, wat betekent dat alleen dát vervangen wordt wat nodig is. Wij hanteren geen onbegrijpelijke pakketprijzen maar specificeren precies wat we doen. Kijk op onderhoud op maat voor meer informatie over wat dat betekent en hoe we dat uitvoeren!

Graag bekijken we samen met je wat de onderhoudsbehoefte van uw auto is en maken we daarvoor een offerte op maat. Bel ons gerust voor meer informatie of schrijft u ons een berichtje met onderstaand formulier. Wij nemen doorgaans binnen 1 werkdag contact met u op.

Onderhoud aan de BMW 1-serie

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van jouw auto te bepalen.

  Algehele Staat Keuring van jouw BMW 1-Serie

  ‘’Wat is nu eigenlijk de staat van mijn auto?’’ Dat is een vraag die we bij Carrec Technocenter vaak krijgen. Om dat te bepalen, voeren we een zogenaamde Algehele Staat keuring uit, zoals we dat ook voor AutoWeek bij Klokje Rond doen. Wij kijken uw BMW 1-serie grondig na, waarna u een uitgebreid rapport van ons krijgt. In dat rapport staan de aandachtspunten en ons advies voor eventuele reparaties. Kijk voor meer informatie bij keuring algehele staat.

  Staat u op het punt een 1-serie te kopen? Maak dan gebruik van onze aankoopkeuring! We adviseren u voor een eventueel gesprek met de verkopende partij. Met de aankoopkeuring hebben we al veel miskopen kunnen voorkomen.

  Onze klanten

  Deze en 225+ anderen

  Op basis van 168 beoordelingen

  Er werken hier echte vakmensen. Onze Volkswagen Passat uit 2017 vertoonde gekraak in het onderstel. De rubbers aan de voorzijde zijn vervangen en het gekraak is verleden tijd. Een goed georganiseerd bedrijf!

  Volkswagen Passat – 2017

  Er is persoonlijke communicatie en een fantastische service met verstand van zaken. Carrec heeft onze Skoda, met meer dan 200k een tweede leven gegeven en hij rijdt fijner dan ooit. Echt een aanrader!

  Skoda met 200.000+ kilometer

  Ik heb mijn BMW E92 M3 laten keuren en was zeer benieuwd naar de uitkomsten. Alle punten die naar boven kwam werden aangepakt en de verrichte werkzaamheden waren het puntje op de i.

  BMW E92 M3 – Andre