Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

De afgelopen jaren zijn steeds meer klanten “bij ons gebleven” voor het onderhoud van hun auto(‘s). Van oorsprong zijn we natuurlijk een Bovag revisiespecialist maar ook het onderhouden van auto’s, bussen en campers behoort alweer jaren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Voor de onderhoudsbeurten houden we uiteraard minimaal het door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsvoorschrift aan maar daarnaast kijken we vooral als revisiespecialist naar de wagen. We weten tenslotte als geen ander wat de gevolgen kunnen zijn van een gebrek aan onderhoud voor de technische staat van uw auto. Problemen ontstaan door het simpelweg niet of te laat uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden maar heeft ook alles te maken met het gebruik van de auto.

Het is bovendien helaas zo dat strikt aanhouden van het onderhoudsvoorschrift van uw auto geen garantie geeft op het voorkomen van schades. We kennen legio voorbeelden van schades aan motoren en aan versnellingsbakken van auto’s die volgens het boekje onderhouden zijn. Het steeds kleiner worden van motoren met steeds hogere vermogens, langere onderhoudsintervallen en minder uitstoot, het zogenaamde downsizen van motoren, is een combinatie die funest is voor de technische levensduur. Met name vervuiling van de olie en het daardoor ontstaan van smeer- en koelproblemen in de motor leiden tot veel problemen met bijvoorbeeld distributiekettingen en turbo’s.

Als Bovag revisiespecialist voor versnellingsbakken kijken wij ook altijd naar het peil en de kwaliteit van de olie als daar aanleiding voor is, terwijl de versnellingsbak en de versnellingsbakolie in vele onderhoudsschema’s niet eens voorkomt!

Kosten onderhoudsbeurt auto

Zodoende kunnen we natuurlijk vooraf een gespecificeerde prijsopgave maken van een inspectie en onderhoudsbeurt maar vinden we het veel belangrijker om, als de auto er is, deze goed na te kijken. Dat doen we het liefst samen met u, zodat we veel kunnen vragen over het gebruik van de auto en tegelijkertijd de onderhoudsbehoefte gezamenlijk kunnen bekijken.

Bent u benieuwd naar de voordelen van onderhoud op maat voor uw auto, bus of camper? Wilt u verzekerd zijn van een betrouwbaar voertuig en onderhoud met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding? Vraag een offerte aan of bel ons voor een afspraak, we werken het graag voor u uit!

 

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.