Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Onderhoud op maat

Met onderhoud op maat door Carrec Technocenter houdt u uw auto in topconditie. Daardoor blijft uw auto niet alleen betrouwbaar, maar waarborgt u vooral ook het rijplezier en comfort. Bij elke onderhoudsbeurt beginnen we dan ook met een uitgebreide inspectie en proefrit. Zo kunnen we alle mankementen en afwijkingen in een vroeg stadium opsporen. Daaruit volgt een persoonlijk advies voor onderhoud en reparatie waardoor u zorgeloos verder kunt rijden. Hieronder lichten wij onze werkwijze verder toe:

Voor de onderhoudsbeurten houden we uiteraard minimaal het door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsvoorschrift aan maar kijken we vooral vanuit onze ervaring naar de behoefte van uw auto. Door onze kennis in onze werkplaats en bij Autoweek ‘’Klokje Rond’’ weten we als geen ander wat een auto nodig heeft om lang betrouwbaar en fijn te rijden. Problemen ontstaan in de regel door het simpelweg niet of te laat uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Door uw auto bij Carrec Technocenter te onderhouden haalt u niet alleen meer plezier en comfort uit uw auto, maar u zorgt er vooral voor dat uw auto betrouwbaar blijft. Zo verkleint u de kans op pech onderweg tot een minimum. Toch kan het ook dan gebeuren dat uw auto tijdens het rijden een mankement of lekke band krijgt. Als dat onverhoopt toch gebeurt, kunt u gebruik maken van de Carrec Technocenter pechhulp.

Kosten onderhoudsbeurt auto

Zodoende kunnen we natuurlijk vooraf een gespecificeerde prijsopgave maken van een inspectie en onderhoudsbeurt maar vinden we het veel belangrijker om de auto goed na te kijken als die in onze werkplaats is. Dat doen we samen met u, zodat we u kunnen vragen over het gebruik van de auto en tegelijkertijd de onderhoudsbehoefte gezamenlijk kunnen bekijken.

Bent u benieuwd naar de voordelen van onderhoud op maat voor uw auto, bus of camper? Wilt u verzekerd zijn van een betrouwbaar voertuig en onderhoud dat naar de hoogste standaarden wordt uitgevoerd? Vraag een offerte aan of bel ons voor een afspraak, we werken het graag voor u uit!

Onderhoud merken auto’s

De verschillende merken auto’s waarbij we onderhoud uitvoeren zijn onder andere: 

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.