Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Op 1 Juli 2021 is door Guido van der Spek en mijzelf de overname van Carrec Technocenter aangekondigd. Eind April 2022 zijn bij de notaris de laatste documenten getekend en is de overname met terugwerkende kracht een feit geworden. Met grote blijdschap kan ik melden dat ik sinds 1 Januari 2022 de eigenaar van Carrec ben.

Met het hele team, al onze huidige en toekomstige klanten en hun auto’s, de best mogelijke behandeling te geven, daar word ik blij van en ik zie uit naar alle gave dingen die we nog gaan doen.  Samen mooie dingen maken in een prettige werkomgeving, dat is de missie. En of dat nu een auto met verbranding of elektrische motor is, dat maakt ons niet uit. Auto’s zijn gaaf en verdienen het om goed onderhouden te worden. En voor wie dat wil, kunnen we hem beter maken dan het origineel!

Hopelijk tot snel en met een hele blijde groet,

Joep

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.