Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Carrec Technocenter, de garage van AutoWeek ‘’Klokje Rond’’, is hét adres voor mensen die van hun auto houden! We leveren onderhoud, reparatie, tuning en upgrades vanuit onze passie om auto’s goed te houden, maar ook betrouwbaarder, fijner en leuker te maken. We werken veelal voor mensen die hun auto waarderen, het belangrijk vinden dat hij in goede conditie blijft en willen dat er door gedreven professionals met kennis van zaken aan gewerkt wordt. We zijn onderscheidend in onze aanpak waar we vooraf diagnose stellen, de problemen of klachten isoleren en een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

We werken in een hecht team waar wordt gelachen en samengewerkt aan auto’s van mensen die plezier uit hun auto halen. Zij verwachten van ons dat wij hun auto repareren, onderhouden en upgraden om het rijplezier te waarborgen. Om de mensen van Carrec Technocenter beter te leren kennen maakten we een aantal video’s waarin zij zich voorstellen. Zo weet u precies wie er aan uw auto werkt! Bekijk de video’s hier onder!

Benieuwd wat we voor uw auto kunnen doen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet en neem contact met ons op! We staan u graag te woord!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.