Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Carrec Technocenter BV is een aanspreekpunt voor vragen over uw auto. Wij zijn een advies, diagnose en onderhoudsbedrijf en bovendien een Bovag gecertificeerd revisiebedrijf. Carrec Technocenter voorkomt miskopen, defecten of zelfs stranden met de auto. Onze klanten hebben vaak veel beleving bij hun auto, rijden er probleemloos mee en houden door Carrec Technocenter (weer) van hun auto. Bij ons is de diagnose bepalend en de oplossing transparant. Gezamenlijk wordt na het vaststellen van de problemen een keuze gemaakt tussen reparatie, (deel)revisie of een ruildeel. Zo wordt het meest economische alternatief voor uw auto gekozen. Een onderbouwde en gespecificeerde prijsopgave volgt en de reparatie of revisie is in één keer goed en op tijd. We werken voornamelijk voor consumenten in heel Nederland en België. In de zakelijke markt onderscheidt Carrec Technocenter zich door het leveren van specifiek diagnose en advies-, reparatie- en revisie werk. We ronden zo’n 1800 klussen per jaar af, variërend van een onderhoudsbeurtje tot en met een volledige motorrevisie.

Carrec onderscheidt zich door:

1. Zorgvuldige en complete diagnoses, dus geen verrassingen achter af.
2. Korte doorlooptijden, de auto is snel weer beschikbaar.
3. Transparante kosten, zowel in de offerte als op de rekening.

Meer weten? We vertellen u graag wat we doen. Neem contact met ons op!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.