Hoge kortingen bij KW!

KW, onze favoriete partner als het om hoogwaardige onderstellen gaat, heeft ook dit jaar weer hun eindejaarskorting! Met flinke kortingen op alle KW producten is dit dé tijd om een KW onderstel te bestellen en te laten monteren! Hieronder een overzicht van de kortingsacties en voorwaarden:

Bij een KW Variant-1 schroefset ontvang je € 100,00 korting met de couponcode KWSCV1
Bij een KW Variant-2 schroefset ontvang je € 200,00 korting met de couponcode KWSCV2  (incl. V2 Comfort schroefset)
Bij een KW Variant-3 schroefset ontvang je € 300,00 korting met de couponcode KWSCV3  (incl. V3 Leveling & Clubsport)
Bij een KW Variant-4 schroefset ontvang je € 400,00 korting met de couponcode KWSCV4
Bij een KW Variant-5 schroefset ontvang je € 500,00 korting met de couponcode KWSCV5
Bij een KW DDC schroefset ontvang je € 300,00 korting met de couponcode KWSCDDC

Over KW: Sinds 1995 worden in het Duitse Fichtenberg, onder leiding van Klaus Wolfarth (KW…), hoogwaardige verlagingsets geproduceerd. Met gebruik van een geavanceerde ontwikkel en testapparatuur (waaronder een 7-post shaker waarvan er wereldwijd maar 12 zijn) maakt KW verlagingsets die niet alleen het uiterlijk van de auto aanzienlijk verbeteren, maar ook de rijeigenschappen.

In tegenstelling tot de algemene opinie bewijst KW dat ook een verlaagde auto lekker kan rijden. De KW technologie wordt niet alleen in de aftermarket gebruikt, ook BMW M, Mercedes AMG, Porsche en Ferrari gebruiken af-fabriek al de schokdempertechniek van KW! Kortom, bewezen techniek die voor de grootste autofabrikanten in hun speciale modellen goed genoeg is!