Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Bij ingrijpende veranderingen ontkomen zelfs diepgewortelde tradities niet aan de gevolgen. In de media wordt volop gesproken en soms zelfs geruzied over wat de grootste veroorzaker van onze milieuproblemen is.

De meningen zijn, zoals altijd ernstig verdeeld en de argumenten zijn afwisselend feitelijk goed onderbouwd en dan weer volstrekt subjectief en bijna emotioneel. Wat ons betreft is zondermeer duidelijk dat er stevige maatregelen genomen zullen moeten worden, willen we het nog een paar eeuwen uithouden op deze aarde. We hebben er maar eentje tenslotte.

Gedurende de beeldvorming zie je dat vooral de perceptie en niet zozeer de feiten bepalen waar de klappen vallen. In de beeldvorming kan een diesel, al helemaal een oudere, écht niet meer. De verkopen lopen drastisch terug en de waarde van occasions met een dieselmotor daalt harder dan ooit. Als dat eenmaal gebeurt, maakt het niet uit of de diesel daadwerkelijk een forse vervuiler is. Diesel is “dood” verklaard en daarmee is de kous (helaas) af.

Omdat dit de laatste nieuwsbrief van 2019 is, wens ik u en de uwen alvast een gezellige Decembermaand waarin u de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis in het bijzijn van uw geliefden en familie mag doorbrengen. Mocht u bij tijdens pakjesavond nog eens wat willen mijmeren met elkaar; wanneer denkt u dat de stoomboot vervangen wordt door een Zonneboot?

Fijne dagen!

[1] 

 

 

 

 

[1] Copyright Hollands Glorie

 

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.