Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Goed weten wat je hebt, ook kunnen uitleggen hoe je het hebben wilt en dan een bedrijf vinden die dat snapt en helemaal naar wens uitvoert. Dat is eigenlijk de kern van onze “Special Projects” afdeling. Het gaat dan om auto’s waarvan de eigenaar heel gedegen wil weten wat de technische staat is en vervolgens goed weet te duiden wat hij voor wensen en eisen heeft.

Soms betekent dit dat we de auto 100% origineel houden, omdat de klant precies die ervaring terug wil. Zo goed als nieuw en zoals de fabrikant het bedacht heeft. Regelmatig betekent het ook zo goed als nieuw en net even anders. Stabieler, of sportiever, sneller, meer souplesse, koersvast en trefzekerder. Na tientallen jaren sleutel en rijervaring aan letterlijk duizenden auto’s in onze werkplaats, kunnen wij die vragen goed beantwoorden en in de juiste oplossingen vertalen.

In het filmpje over met name het onderstel dat we hier tonen, gaat het bovendien om een Youngtimer. Een BMW 325i sedan (E90) met een heerlijk smeuïge zescilinder en ruim 200 pk. Een auto met een uitstekende bouwkwaliteit die zakelijk gereden wordt, waardoor de btw over de kosten aftrekbaar is en die kosten in de zaak vallen. In plaats van de gerealiseerde omzet om te zetten in loon en onze rekening ná loonbelasting privé te betalen, wordt de factuur zodoende voor loonbelasting ingediend en betaald door de zaak. Dat scheelt nogal een beetje.

De auto rijdt als een nieuwe, of zoals in dit geval als een Alpina en schrijft nauwelijks af. En dat terwijl de afschrijving over een daadwerkelijk nieuwe auto de grootste kostenpost is! Zakelijk dus heel verantwoord, bovendien duurzaam en toch met heel veel plezier autorijden.

Vaak adviseren we wel om de auto na een heel stevige ingreep te laten taxeren en op die basis te verzekeren. Dat voorkomt een fors verlies van waarde als de auto gestolen wordt of total loss gereden wordt. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of stuur een mail, we werken graag dé oplossing voor uw auto uit.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.