Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

In Nederland gelden noodgedwongen een aantal maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) waar wij ons natuurlijk graag aan houden. Uw gezondheid en welzijn zijn altijd al onze zorg als we aan uw auto werken, in deze uitzonderlijke situatie moet daar nog een schepje bovenop.

Het Carrec team heet u dan ook graag welkom in ons bedrijf. Wij volgen uiteraard de voorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid en schudden daarom, hoe onwennig dat ook even is, u niet de hand en blijven wat verder van u af staan. Samen bij de auto met de monteur uitleg ontvangen over de diagnose kan ook nog steeds als u dat wenst maar volgens dezelfde afspraak. We houden daar ruim afstand van elkaar.

Als u elke vorm van contact en eventuele besmetting wilt voorkomen, halen wij ook graag de auto bij u op. We bellen op het afgesproken tijdstip bij u aan, stappen terug als u open doet zodat u veilig de sleutel op de mat leggen kan. U stapt terug, wij ruilen de sleutel om voor de sleutel van uw vervangende auto en wij vertrekken weer. Het is niet de klantreis die wij voorstaan maar die is even veel minder belangrijk dan de gezondheid van ons allemaal.

Wij wensen iedereen sterkte in deze extreme situatie. Blijf gezond en help elkaar. Warme groet,

Carrec Technocenter Team

Guido van der Spek

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.