Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Ooit begonnen we met vier bruggen in Amersfoort, we schrijven dan 2008. Hier in Soesterberg startten we in 2010 met zes bruggen en hebben we intussen tien bruggen en 14 werkbanken staan.

Die werkbanken maken we zelf, robuust en groot, zodat alle afkomende onderdelen in hun eigen structuur neergelegd kunnen worden. Er staat er bij elke brug eentje, we hebben een extra mobiele werkbank en nog drie voor het reviseren van de versnellingsbakken en het testen van verstuivers.

Omdat we veel onderhoud doen, hebben we ook al jaren een hoek in de werkplaats ingericht voor uitlijnen, bandendraaien en wielen balanceren. Om de twee-koloms hefbruggen en de monteurs te ontlasten plaatsen we daar nu een schaarbrug bij. Ze lopen nu steeds heen en weer tussen de brug waar de auto staat en de bandenhoek! Dat hadden we dus wel eerder mogen bedenken.

Een schaarbrug is makkelijk, omdat je er over heen rijdt en deze ideaal is voor wielenwissels en klein onderhoud. Het is de eerste Autec tussen al het Koni geweld, omdat Koni geen schaarbruggen maakt. Spuit elf wordt wel in het rood geleverd natuurlijk!

brug

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.